DOLAR 32,3905
EURO 34,7705
ALTIN 2419,485
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Gloria Hotels&Resorts’ta Erol Evgin ile unutulmaz bir yılbaşı gecesi

    Gloria Hotels&Resorts’ta Erol Evgin ile unutulmaz bir yılbaşı gecesi

    Doğanın kusursuz güzelliğini, lüks ve konforla buluşturan Gloria Hotels&Resorts, her yıl olduğu gibi bu yıl da konukları için unutulmaz bir yılbaşı programı hazırladı. Türk Pop Müziği’nin efsane ismi Erol Evgin, büyülü sesi ve unutulmaz şarkıları ile Gloria Hotels&Resorts’te sevenleriyle buluşacak.

    Dünyanın dört bir yanından gelen misafirlerine ev sıcaklığının yanında, zengin menüsü ile hem göze hem de damağa hitap eden, muhteşem lacivert deniziyle konuklarını saklı cennetine davet eden Gloria Hotels&Resorts, yeni yıla sevdikleriyle beraber güzel bir başlangıç yapmak isteyenler için çok renkli bir program hazırladı.

    Tatile erken başlayanlar için, 29 Aralık Cuma akşamı ’60, ’70 ve ’80’ li yılların unutulmayan şarkılarını aynı tatta dinleyicilerine sunan Retro Band” grubu sahne alacak.

    Eğlencenin temposunu biraz arttırmak isteyenler için Gloria Hotels Insomnia Clup’ta, Yavuz Öfkeli “Ethnic Fashion” projesiyle 30 Aralık akşamı DJ setinin başında olacak.

    Yeni Bir Yıldız Daha Gloria’da: Erol Evgin

    Gloria Hotels&Resorts’un ayrıcalıklı ortamında konaklayan misafirler, yeni yıla muhteşem bir eğlence ile girecekler. Piyano dinletisi ve hoş geldiniz kokteyli ile başlayan yılbaşı gecesi, Gloria Hotels&Resorts’ün deneyimli şeflerinin elinden çıkan Akdeniz mutfağınıneşsiz lezzetlerinden oluşan Gala Yemeği ile devam edecek.

    2017’nin son dakikalarında ise Türk Pop Müziği’nin en sevilen isimlerinden Erol Evgin unutulmaz şarkıyla dinleyicilerinin karşısında olacak. Sevdan Olmasa’dan Hep Böyle Kal’a, Ateşle Oynama’dan İşte Böyle Bir Şey’e kadar en sevilen şarkılarını seslendirecek olan sanatçı, şarkıların arasına müzik yaşamından anılar, şiirler ve şakalar katarak, eşsiz show’uyla dinleyenlerine hafızalardan uzun süre silinmeyecek bir Yılbaşı gecesi yaşatacak.

    Gala yemeği sonrası, eğlence Insomnia Clup’ta sürpriz yılbaşı partisiyle sabahın ilk ışıklarına kadar devam edecek.

    Tüm yılın stresini atmak ve yeni seneyi mutlulukla kucaklayabilmeniz için

    Gloria Hotels&Resorts sizleri masalsı atmosferine davet ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.