DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Harvey Nichols – Brandroom alışveriş ile Kemer Country’de doğa ve alışverişi buluşturuyor

    Harvey Nichols – Brandroom alışveriş ile Kemer Country’de doğa ve alışverişi buluşturuyor
    19.09.2017
    A+
    A-

     

    Şehrin yeni etkinlik alanı olan Social İstanbul Kemer Country’de Harvey Nichols – Brandroom POP UP Alışveriş Şenliği, 20-24 Eylül tarihleri arasında gerçekleşiyor. %70’e varan indirimlere ek olarak kasada %20 indirim, müzik, lezzet, eğlence ve farklı deneyimler bu şenlikte sizleri bekliyor.

    Kent kültürünü farklı etkinliklerle zenginleştiren Social İstanbul’un, Kemer Country’deki mekan prömiyeri Harvey Nichols ve Brandroom işbirliği ile düzenleniyor. Harvey Nichols ve Brandroom, alışveriş şenliğinde 1400 metrekarelik bir çadırda modanın en sevilen lüks markalarını kaçırılmayacak indirim fırsatı ile sunuyor.

    Eğlence ve alışverişin bir arada olacağı etkinlik, misafirlere farklı bir deneyim yaşatmaya hazırlanıyor. Harvey Nichols ve Brandroom çatısı altında en sevilen lüks markaların kadın, erkek ve çocuk koleksiyonlarına ait birbirinden şık ürünlerin fırsat indirimleri etkinliğe katılanların keyifli bir gün geçirmelerini sağlayacak.

    Çadırda yer alan önemli markalar arasında Alberta Ferretti, Alaia, Alexander McQueen, Aquazurra, Armani Junior, Balenciaga, Balmain, Barbara Bui, Cesare Attolini, Brian Atwood, Boglioli, Charlotte Olympia, Chiara Ferragni, DKNY, David Koma, Emilio Pucci, Erdem, Giuseppe Zanotti, Hackett, Herve Leger, Jil Sander, John Varvatos, J Brand, Karl Lagerfeld, Kenzo, Lanvin, Longchamp, Maje, Manolo Blahnik, Marni, Michael Kors, Missoni, Moschino, Mulberry, Peter Pilotto, Premiata, Ralph Lauren, Salvatore Ferragamo, Self Portrait, Sergio Rossi, J Brand, Tombolini, Tom Ford, Versace, SJP by Sarah Jessica Parker, Sophia Webster, Victoria Beckham, Zuhair Murad yer alıyor.

    Lüks markaların şık ve trend ürünlerine %70’e varan indirime ek kasada %20 indirim fırsatı ile sahip olmak isteyen herkes Social Istanbul Kemer Country’de alışveriş keyfini doruklarda yaşamak için buluşuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.