DOLAR 32,5106
EURO 34,7827
ALTIN 2424,404
BIST 9741,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hepsiburada Ramazan ayında özel ürün ve kampanyalarıyla evlere bereket ve neşe getiriyor

    Hepsiburada Ramazan ayında özel ürün ve kampanyalarıyla evlere bereket ve neşe getiriyor
    16.05.2018
    A+
    A-

    Türkiye’nin lider e-ticaret platformu Hepsiburada, paylaşımların en yoğun yaşandığı Ramazan ayında özel ürün ve kampanyalarıyla evlere bereket ve neşe getiriyor. İftar ve sahur sofraları zenginleşirken, sohbetler, ziyaretler daha keyifli hale geliyor.

    Müşterilerine geniş ürün çeşitliliğinin yanı sıra güzel deneyimler yaşatmayı da amaçlayan Türkiye’nin Hepsiburada’sı, beraberlik ve paylaşım duygularının güçlendiği Ramazan’ın her anını müşterileri için daha özel ve anlamlı kılacak ürün ve seçenekler sunuyor.

    Hepsiburada akraba, eş dost ve aile bireylerini bir araya toplayan geleneksel iftar ve sahur sofralarını süsleyen ev tekstili ve züccaciye ürünlerinden, mutfaklarda harikalar yaratmayı kolaylaştıran küçük ev aletlerine, ev ziyaretlerinin olmazsa olmazı hediye alternatiflerinden, gıda alışverişlerine kadar milyonlarca ürüne evinizin konforunda hızlı ve pratik bir şekilde ulaşma imkânı sağlıyor. Hepsiburada, küçükleri sevindirecek oyuncaklardan, büyüklere saygı ve şükran duygularını ifade edecek armağan seçenekleriyle de “Ramazan ayının her anında tüm ailenizin yanındayız” mesajını veriyor.

    Hepsiburada ayrıca, Ramazan ayına özel olarak hazırlanan ve içinde kahvaltılıktan bakliyata, undan sıvı yağa kadar birçok temel gıda ürünlerini bulunduran özel fiyatlı erzak kolisi alternatiflerini de tüketicilerle buluşturuyor. İster yardım yapmak, ister kendi mutfak alışverişinizi pratik ve ekonomik hale getirme için indirimli Ramazan erzak kolisi seçenekleri Hepsiburada’da.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.