DOLAR 32,4919
EURO 34,922
ALTIN 2437,91
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    HTC Vive ve Monster Notebook, VR deneyimini oyun tutkunlarının ayağına götürüyor!

    31.08.2019
    A+
    A-

    Sanal Gerçeklik (VR) başlıklarıyla oyun severlere benzersiz bir deneyim ve eğlence sunan HTC Vive, VR deneyimini Monster Roadshow ile oyun tutkunlarının ayağına getiriyor. 12 Eylül’e kadar İstanbul, Ankara, Çeşme ve İzmir’de 8 farklı mekanda düzenlenecek roadshow ile katılımcılar HTC Vive Pro ürünlerini deneyimleyecek ve Beat Saber yarışmasıyla eğlenirken sürpriz hediyeler kazanma fırsatı yakalayacak.

    Resim

    VR’ın oyun sektörüne yeni bir alan açtığını ifade eden HTC Türkiye Ülke Müdürü Batuhan Başal, “Vive VR başlıklarını denemeden, sunduğu keyfi ve ayrıcalığı anlamak imkansız çünkü VR başlıklarıyla oyun içinde bir karakter olduğunuza inanarak, oyunun tüm heyecanını hissederek oynamanın verdiği hazzı yaşıyorsunuz. Monster Notebook ile işbirliğine gittiğimiz bu etkinlik serisi ile sanal ve gerçek arasındaki sınırı neredeyse kaldıran benzersiz VR deneyimini oyun severlerin ayağına götürüyoruz,” dedi.

    Forum İstanbul, Cevahir AVM, Ankara ANKAmall, KentPark, Çeşme ve İzmir Enternasyonel Fuarı’nda gerçekleşecek Roadshow’un son durağı 12-15 Eylül’de İzmir’de gerçekleştirilecek olan Türkiye’nin e-spor alanında en büyük turnuvalarından Intel® ESL Türkiye Şampiyonası olacak. Burada kurulacak özel GreenBox çadırlarında HTC Vive, Beat Saber ile birlikte farklı VR oyun deneyimleri de sunacak.

    Bu etkinliği sosyal medyadan #CanavarYolda hashtagi ile takip edebilir, yaşayacağınız deneyimi yine aynı hashtag ile paylaşabilirsiniz. Ayrıca canavaryolda.monsternotebook.com.tr  adresini ziyaret ederek canavarın yolculuğunu ve puan tablosunu izleyebilirsiniz.

    Resim

    HTC VIVE hakkında

    VIVE türünün ilk örneği bir sanal gerçeklik platformu olup oda ölçekli VR ve gerçek yaşam benzeri etkileşimler için geliştirilmiş ve optimize edilmiştir. Ezber bozan teknolojisi ve sınıfının en iyisi içeriği ile VR için verdiği sözü tutan VIVE, VR donanımı ve yazılımı için en güçlü ekosistemi kurarak Sanal Gerçekliği tüketicilere, geliştiricilere ve kurumlara sundu. VIVE ekosistemi piyasadaki en iyi VR donanımını çevresine inşa edilmştir ve 100 milyon dolar bütçe ile kurulmuş olan ve Sanal Gerçeklik ile ilgili teknoloji girişimlerini büyütmeyi hedefleyen VIVE X kuluçka merkezi, 60’tan fazla ülkede hizmet veren dünyanın ilk sınırsız VR abonelik modeli olan VIVEPORT INFINITY’ye sahip global bir platform ve uygulama mağazası olan VIVEPORT ve VR içerik geliştirme ve yayıncılık girişimi olan VIVE Studios tarafından desteklenmektedir.

    Monster Notebook Hakkında

    Üstün teknoloji ve yüksek performansı ürettiği taşınabilir bilgisayarlarda bir araya getiren Monster Notebook; oyun tutkunları kadar mimari, grafik tasarım, video kurgu gibi yüksek kapasite ve performansa ihtiyaç duyan, üstelik bu performansı mekâna bağlı kalmadan, gittikleri her yerde hazır isteyen farklı profillerdeki meslek gruplarının da ilk tercihidir. Monster Notebook; kullandığı en yüksek ve en son teknolojiye sahip donanım bileşenlerinin arasındaki uyum ve optimizasyona azami dikkat göstererek, sürekli ve sürdürülebilir performanslı ürünleri en uygun fiyat ile müşterilerine sunmayı ilke haline getirmiştir. “Oynayamadığın oyun olursa anında iade garantisi”, “Ömür boyu ücretsiz bakım garantisi” gibi taklit edilemeyen satış sonrası hizmetleri ile de adından söz ettiren Monster, 2005 yılından bu yana kullanıcılarına farklı bir iş ve oyun deneyimi yaşatmaktadır. Oyun tutkunlarının masaüstü bilgisayar tabusu ilk kez Monster Notebook ile yıkılmış ve “oyun bilgisayarı” konsepti notebook dünyasına Monster sayesinde taşınmıştır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.