DOLAR 32,3281
EURO 35,0728
ALTIN 2299,835
BIST 8996,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    IKEA Bodrum yeni adresinde

    IKEA Bodrum yeni adresinde
    07.07.2017
    A+
    A-

    IKEA Bodrum Sipariş ve Teslim Noktası daha fazla ürün ve ilham veren fikirlerle şimdi yeni adresinde…

    IKEA, 2014 yılında Türkiye’yi yepyeni bir alışveriş konseptiyle tanıştırdığı Bodrum Sipariş ve Teslim Noktası’nı daha büyük m2 de yeni adresine taşıdı. 6 Temmuz Perşembe günü Konacık, Avenue AVM’deki yeni yerinde müşterilerine hizmet vermeye başlayan IKEA Bodrum Sipariş ve Teslim Noktası’ndaki teşhir ettiğimiz ürün sayısı 3 bine ulaştı.

    IKEA Türkiye Alternatif Satış Kanallarından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dilan Birinci, Bodrum Sipariş ve Teslim Noktası’nı müşterilerden gördüğü büyük ilgi üzerine 280 metrekarelik bir alandan 1.200 metrekarelik bir alana taşıdıklarını söyledi. Birinci, teşhirdeki ürün sayılarını da önemli ölçüde arttırdıklarını ifade etti.

    Alışverişten önce ürün deneyimleme fırsatı

    Sipariş ve teslim noktalarının, internet üzerinden siparişten farklı olarak, ürünleri sipariş etmeden önce deneyimleme imkanı sunduğunu belirten Birinci, sözlerini şöyle sürdürdü: “Müşterilerimiz yeni adresimizde daha fazla ürün ve ilham kaynağı veren fikirlere ulaşma imkanı bulacak… Sipariş noktasında sergilenen ürünlerin yanı sıra internet sitemizden de yararlanarak IKEA mağazalarında bulunan 8.000’i aşkın mobilya ve ev aksesuarı arasından dilediklerini sipariş verebilecekler. Siparişler birkaç gün içinde yine bu noktadan ücretsiz teslim alınabilecektir. Dileyen müşterilerimiz düşük bir ücret karşılığında siparişlerini adreslerine teslim alabilecek, montaj ve ölçüm hizmetlerinden faydalanabilecekler”.

    IKEA Restoran’ının sevilen tatları geliyor

    Dilan Birinci, Bodrum Sipariş ve Teslim Noktası’nın yeni yerinde; İsveç köfte, somon gibi, IKEA’nın sevilen lezzetlerinin sunulduğu IKEA Kafe’nin, ve farklı lezzetleri satın alabilecekleri gıda marketin de yer alacağının müjdesini verdi.

    IKEA Sipariş ve Teslim Noktalarının sayısı artacak

    İspanya ve Yunanistan’ın ardından ilk kez Türkiye’de uygulanan Sipariş ve Teslim Noktalarının sayılarını önümüzdeki yıllarda artırmayı hedeflediklerini belirten Dilan Birinci, IKEA Türkiye’nin büyümesini 2018 yılı içerisinde açacakları yeni mağazalar ve internet kanalı ile sürdürmeye devam edeceklerini dile getirdi.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.