DOLAR 32,3668
EURO 34,7923
ALTIN 2393,548
BIST 10264,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İnci Deri’nin Sonbahar-Kış Koleksiyonu şehrin yansımalarından ilham alıyor

    İnci Deri’nin Sonbahar-Kış Koleksiyonu şehrin yansımalarından ilham alıyor
    25.09.2017
    A+
    A-

    100. yılını kutlayan İnci Deri’nin Gamze Saraçoğlu Kreatif Direktörlüğü’nde hazırlanan 2017-2018 Sonbahar-Kış Kadın Koleksiyonu 7 farklı grupta hazırlanan ayakkabı, çanta ve aksesuar modelleriyle, farklı ruh ve stile sahip kadınları tek çatı altında yakalamayı başarıyor.

    100. yılını kutlayan İnci Deri’nin Gamze Saraçoğlu Kreatif Direktörlüğü’nde hazırlanan 2017- 2018 Sonbahar-Kış Kadın Koleksiyonu, farklı yaşam stillerini ve zevkleri buluşturuyor. Tarzıyla kendini özgürce ifade edebilen kadınlara hitap eden Koleksiyon; Boyhood Grubu, Up&High Grubu, DayDream Grubu, Celebration Grubu, Travel Grubu,Basic Grubu ve Gamze Saraçoğlu Kapsül Koleksiyonu olmak üzere 7 farklı gruptan oluşuyor.

    Klasik Şıklığın Anahtarı: Basic Grubu

    Günlük yaşamında sadeliği ve konforu elden bırakmayan kadınlara özel olarak yalın çizgilerle tasarlanan Basic Grubu modelleri çeşitliliğiyle öne çıkıyor. Burgonya kırmızı’dan açık ve koyu tabalara hakiden koyu toz maviye uzanan geniş renk skalası Basic Grubu’nun zenginliğini ortaya koyuyor. Sıra dışı baskı türleri ve yan malzemelerle tamamlanan modellerin tabanlarında ise ara boy topuklar ve hazır tabanlar dikkat çekiyor. Farklı ayak yapılarına uygun malzemelerle hazırlanan Basic Grubu’nda; yün dokuma peluş, nikel, antik nikel ve mat kaplama tokalardan oluşan aksesuarlar modellere hareket kazandırıyor.

    Hareketli, seyahati seven kadının vazgeçilmezi: Travel Grubu

    Yerinde duramayan; hareketli bir hayatı, seyahat etmeyi ve gezmeyi seven kadınlara özel olarak tasarlanan Travel Grubu, ham toprak, vizon, bej, haki gibi farklı renk seçenekleriyle gezgin kadınların kombinlerini tamamlıyor. Modellerin tabanları, dayanıklılığı yüksek ve hafif malzeme kullanımıyla dikkat çekiyor. Tabanlar ayrıca Memory Pedler ile desteklenirken aksesuar kullanımında yün dokuma peluş, nikel, antik nikel ve mat kaplama tokalar öne çıkıyor.

    Keskin ve avantgart çizgiler: Daydream Grubu

    Modern, sade ve ince çizgilerle; ruhu ve zihni sakinlik arayan kadınlara özel tasarımlar Daydream Grubu’nda buluşuyor. Analin, yarma süet, flotter, nubuk yüzeylere yalın, alçak ve ara boy tabanlar eşlik ederken, seçili modellerde yüksek topuk alternatifleri de bulunuyor. Burgonya kırmızı, lacivert, asfalt rengi, taba, vizon ve haki renkleriyle tamamlanan modellerde topuklar, dairesel ve keskin hatlar olmak üzere ikiye ayrılıyor.

    Bohem ve artizan kadının tercihi: Boyhood Grubu

    Boyhood Grubu, özgür dokunuşlarıyla tüm kadınları kendilerini cesurca ifade etmeye çağırıyor. Analin, floter, nubuk, antik, süet, vegan dokulu ve desenli yüzeylerle öne çıkan Boyhood Grubu modelleri mürdüme yakın bordodan kızıl kahve tonları ve antrasite uzanan geniş renk skalasıyla dikkat çekiyor.

    Kalın tabanlı ayakkabı ve botlar dokulu ve yüzeyli tabanlarla tamamlanıyor. Boyhood Grubu’nda metal detaylarla zenginleştirmiş, asi ruhlara hitap eden modeller öne çıkarken; ayakkabı ve çantalarda aksesuarların hakimiyeti göz kamaştırıyor. Dikkat çekici, büyük, sivri, yuvarlak ve geometrik desenli troklar, siyah nikel-nikel-altın tonlarında kapama ve kilit aksesuarlar, metal yıldızlar, inciler ve zincirler grubun tamamlayıcı aksesuarları arasında yer alıyor.

    Cesur ve özgüveni yüksek kadınlara özel: Up&High Grubu

    Özgüveni yüksek kadınlara hitap eden Up&High Grubu’nda; rugan, yılan baskılı deriler, süet ve kadife modeller kombinlere şıklık katıyor. Siyah, lacivert, koyu bordo, haki, antrasit ve vizon tonlarıyla öne çıkan parçalar daha sakin ökçeli tabanlar, alçak-orta-yüksek ökçeli stilettolar, kalın-ince ökçeli ve ökçesiz bot ile ayakkabılardan oluşuyor. Zarif minimalist tokalar, kilit aksesuarlar, inciler, küçük troklar; modelleri zenginleştiren aksesuarlar arasında yer alıyor.

    Yüksek topukların ve ışıltının cazibesi: Celebration Grubu

    Özel günlerde ışıltısı ve topukların cazibesiyle dikkat çekmek isteyen kadınlara özel olarak tasarlanan Celebration Grubu’nda; ayakkabılarda ruganlar, simli materyaller, süet ve kadife gibi farklı malzemeler öne çıkıyor. Siyah, altın ve gümüş tonları, bej ve gri renk seçeneklerinden oluşan modeller platformlu yüksek tabanlar, neolit yüksek ve alçak altyapılar, neolit tabanlı babetler, desenli kaplama ökçelerle farklı zevklere yönelik alternatifleri bir arada sunuyor. Stil ve malzemelerle vurgulanan gösterişli görünüm; parlak taşlar, nikel-altın kilit aksesuarlar ve taşlı süsleme tokalarla tamamlanıyor.

    Gamze Saraçoğlu Kapsül Koleksiyonu

    İnci Deri Kreatif Direktörü Gamze Saraçoğlu’nun hayal gücünü ve yaratıcılığını gözler önüne seren Gamze Saraçoğlu Kapsül Koleksiyonu’nda; süet, antik, analin, yılan baskı desenli deriler ve tay tüyü efektli deriler ön plana çıkıyor. Siyah, haki, bordo, lacivert ve vizon renk alternatifleriyle sunulan ve ağırlıklı olarak topuklu modellerden oluşan Koleksiyon’da, neolit ve hazır tabanlar ökçe kaplama detaylarıyla dikkat çekerken; ayakkabılar metal plaka tokalar ve püsküllerle de göz kamaştırıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.