DOLAR 32,5297
EURO 34,9121
ALTIN 2440,175
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kale Çelik Kapı ile artık apartmanlarınız da güvende

    Kale Çelik Kapı ile artık apartmanlarınız da güvende
    16.03.2023
    A+
    A-

    Kale Çelik Kapı, ürün gamına yeni eklediği apartman kapısını tüketicileri ile buluşturdu. Güvenlikten ödün vermeyenlerin tercihi olan Kale Çelik Kapı, yeni apartman kapıları ile yalnızca evinizin değil binanızın da güvenliğini sağlıyor.

    Türkiye’de TSE onaylı 6. seviye güvenliğe sahip ilk kapı üreticisi olarak sektöründe fark yaratan Kale Çelik Kapı; apartman kapıları ile artık binalarınızı da koruyor. Ürün gamına yeni eklenen Kale Apartman Kapısı tehlikelere karşı yüksek mukavemet sağlıyor. Yenilikçi ve her zevke hitap eden farklı kaplama seçenekleri ise apartmanın mimarisine bütünlük katıyor.

    Güvenliğe estetik katan tasarım

    İklim ve çevre koşullarına dayanıklı olarak tasarlanan Kale Apartman Kapısının dış kaplaması alüminyum ve kompakt laminant, iç kaplaması ise alüminyum ve laminanttan oluşuyor. Farklı beklentilere yanıt veren Apartman Kapısı tüketicilere alüminyum beyaz, alüminyum ceviz, alüminyum antrasit gibi kaplama seçeneklerinin yanı sıra beyaz, siyah, anigra ceviz, gri venge, yeni beyaz ve açık taş olmak üzere birçok renk alternatifi sunuyor. 14 mm kalınlığında standart olarak uygulanan şeffaf reflekte temperli ısı cam, ısı yalıtımına yardımcı oluyor, iç mekanın dışarıdan görünümünü engelliyor ve darbe alarak kırılması halinde küçük parçalara ayrılarak yaralanma riskini azaltıyor. Kullanılan 252R kilit sistemi güvenliği en üst düzeye çıkarıyor. İç ve dış paslanmaz seçenekli kollar, iç mekandan görünmeyecek şekilde montajlanarak bütünsel bir görüntü sağlıyor. Standart olarak uygulanan toz contası ise yağmur suyu, toz, duman gibi dış etkenlerin apartmana girişini azaltıyor. Kale Apartman Kapısı, tüketicilere kalite, şıklık ve güvenliği bir arada sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.