DOLAR 32,5952
EURO 34,7976
ALTIN 2404,307
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kastamonu Entegre’den Interzum’a özel panel seçkisi

    Kastamonu Entegre’den Interzum’a özel panel seçkisi
    25.05.2023
    A+
    A-

    Ahşap bazlı panel sektörünün global markası Kastamonu Entegre, Almanya Köln’de düzenlenen uluslararası Interzum Fuarı’nda zengin panel koleksiyonuyla ilgi topladı. Mobilya ve iç mekân tasarımında farklı uygulamalara olanak tanıyan Vision dekoratif panel koleksiyonu, Glossmax, Glossmax Pro ve Evogloss parlak paneller, virüs ve bakterilere karşı etkili panel yüzeyi Safe Surface, Kastamonu Entegre standının öne çıkan ürünleri arasında yer aldı.

    Uluslararası fuarlarda Türkiye’yi başarıyla temsil eden Kastamonu Entegre, sektörün global zirvesi Interzum’da yeni ürünlerini kullanıcılarla buluşturdu. 1959’dan bu yana düzenlenen Uluslararası Ahşap İşçiliği ve Mobilya Fuarı Interzum Köln, mobilya ve dekorasyon  sektörünün önde gelen şirketlerini, mimar ve tasarımcıları bu yıl 31’inci kez bir araya getirdi.

    Ahşap bazlı ürünler ve mobilya tasarımı alanında yeni trend ve teknolojileri takip etme fırsatı sunan fuarda, Kastamonu Entegre zengin panel koleksiyonu ve yenilikçi ürün çözümleriyle beğeni topladı. Ziyaretçilerini Salon 1, A028 no’lu standda ağırlayan şirket, Interzum 2023’e panel markaları Vision (melamin kaplı panel), Glossmax (akrilik laklı panel), Glossmax Pro (parlak panel), Mattplus (akrilik laklı panel), Evogloss (PVC/PET kaplı panel), virüs ve bakterilere karşı etkin panel yüzeyi Safe Surface ve laminat parke markaları Floorpan, Artfloor, Stepclick ile katıldı.

    Dekoratif panellerde son trendler, yeni teknolojiler

    Son trendler ışığında tasarlanan Vision 2023 panel koleksiyonu; minimuma indirgenmiş yüzey efektiyle üstün bir yüzey ve etkileyici bir parlaklık sunan Gloosmax ve Gloosmax Pro high gloss levhalar; ‘soft touch’ dokunma hissine ek olarak yüksek parmak izi dayanımına sahip Mattplus ekstra mat levhalar; ayna efektli parlak yüzeyiyle yaşam alanlarına derinlik katan, mikro çizilmelere ve solmaya karşı yüksek dayanım gösteren Evogloss parlak ve mat panel koleksiyonu, mimar ve tasarımcıların en çok ziyaret ettiği bölümlerdendi.

    Virüs ve bakterilere karşı %99.9 oranında etkili olan, Hohenstein sertifikalı Safe Surface melamin kaplı panel yüzeyi ise fuarın dikkat çeken inovatif ürünleri arasında yer aldı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.