DOLAR 32,3235
EURO 35,0768
ALTIN 2282,245
BIST 9008,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Katre Isı 2022 bitmeden hedefleri tutturdu

    Katre Isı 2022 bitmeden hedefleri tutturdu

     

    Isıtma sektörünün öncü firmalarından Ecostar ve Ecodense markalarının Türkiye genelindeki bayisi Katre Isı, Türkiye geneli bayi ekipleriyle Bolu’da bir araya geldi. Programda, 2022 yılı son çeyreğine girilmeden yıl sonu hedeflerinin gerçekleştirildiği açıklandı. 

     

    Sektöründe lider kuruşlardan biri olan Ecostar Brülör ve Ecodense Yoğuşmalı Kazanlar firmalarının Türkiye genelindeki bayisi Katre Isı’nın bayi ekipleri, 2-4 Kasım 2022 tarihleri arasında Bolu’daki Gazelle Resort & Spa Otel’de bir araya gelerek 2022 yılını değerlendirip 2023 hedeflerini belirledi. Satış ekiplerinin eğitim bazlı katıldığı organizasyonda sunum yapan fabrika ve merkez yönetim ofislerinden yetkililer, 2022 hedeflerinin yılın son çeyreğine girmeden gerçekleştiği bilgisini verdiler.

     

    En İyi Satış Yapan 5 Kişiye Ödül

    2 Kasım 2022 günü buluşan ekipler, 3 Kasım 2022 Perşembe günü kahvaltı sonrası eğitim seminerlerine başladı. Seminerde, Ecostar & Ecodense Yurtiçi Satış Müdürü Behlül Çil’in açılış konuşmasının ardından Ecostar & Ecodense Makine Mühendisi Furkan Hamzaoğlu, Brülör Eğitimi konulu sunumunu gerçekleştirdi. Ardından program, Ecostar & Ecodense AR-GE Mühendisi Onur Salcı’nın Ecodense eğitimi ile devam etti. Kahve ve keyifli sohbet molaları eşliğinde süren organizasyonun eğitim kısmı Ecostar & Ecodense Satış Sonrası Servis Müdürü Ali Erdemir’in eğitim sunumu ile tamamlanmış oldu. Ecostar & Ecodense Yurtiçi Satış Müdürü Behlül Çil’in 2022 Satış Sunumu ile devam eden etkinlik en iyi satış yapan 5 kişiye ödül verilerek günü tamamladı.

     

    Barbekü Partisi ve Dostluk Maçıyla Moral Depoladılar

    Türkiye’nin dört bir yanından gelen Katre Isı ekipleri, etkinliğin ilk günü gerçekleştirilen barbekü partisi ve ardından akşam saatlerinde gerçekleşen keyifli dostluk maçı ile hem iletişimlerini pekiştirdi, hem de keyifli anlar yaşayarak moral depoladı. Ekipler, son derece verimli geçen bu iki günlük programda Eğitim Semineri ve Satış Raporlama Sunumları ile markaları hakkında değerli bilgi ve yetkinlikler kazanandıklarını ifade ederek, 2023 yılına hazır olduklarını, markalarının gücüne ve kalitesine güvenerek sahaya çıktıklarını dile getirdi.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.