DOLAR 32,5408
EURO 34,9179
ALTIN 2426,086
BIST 9711,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kiko Milano Türkiye’deki büyümesine İzmir’le devam ediyor

    Kiko Milano Türkiye’deki büyümesine İzmir’le devam ediyor
    07.04.2017
    A+
    A-

    Geniş renk yelpazesi ve yenilikçi yaklaşımı ile kadınların kalbini fetheden İtalyan kozmetik markası KIKO Milano, Türkiye’deki dokuzuncu, İzmir’deki ilk mağazasını İzmir Optimum AVM’de açtı

    2017 yılında güzellik sektöründe 20. yılını kutlayan İtalya’nın lider kozmetik markası KIKO Milano, İstanbul Capacity, İstinyePark, Tepe Nautilus, Forum İstanbul, Ataşehir Watergarden, Buyaka, Bursa Zafer Plaza ve Ankara Kentpark AVM’nin ardından Türkiye’deki dokuzuncu mağazasını 31 Mart’ta İzmir Optimum AVM’de açtı.

    Moda ve tasarımın kalbinin attığı Milano’nun heyecan verici stilini ve günün yükselen trendlerini tüm kadınlar için erişilebilir hale getiren KIKO Milano, İzmir Optimum AVM’deki yeni noktasında, markanın birbirinden renkli kozmetik ve cilt bakımı ürünlerinin yanı sıra dönemsel olarak sınırlı sayıda üretilen özel koleksiyonlarını da stil sahibi kadınlarla buluşturacak.

    Bu yıl, genç ve yükselen tasarımcılar ile 20. yıl dönümünü kutlayan KIKO Milano’nun Türkiye Ülke Direktörü Deniz Karadağ; “KIKO Milano’nun dünyada 20. Yılını, Türkiye’de ise birinci yılını kutlama hazırlıkları içerisinde olduğumuz bu dönemde uzun zamandır üzerinde çalıştığımız İzmir mağazamızı açmanın heyecanı içerisindeyiz. KIKO Milano’nun 20. Yılına özel hazırladığı sınırlı sayıda üretilen özel koleksiyonları ve KIKO Milano’nun rengarenk dünyası ile tanışmak isteyen herkesi mağazamıza bekliyoruz. ”dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.