DOLAR 32,3431
EURO 34,8051
ALTIN 2388,486
BIST 10224,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kitchenette Palmarina Bodrum’da yaz sezonunu açtı

    Kitchenette Palmarina Bodrum’da yaz sezonunu açtı
    01.06.2017
    A+
    A-

    Dünyaca ünlü markaların buluşma noktası Palmarina Bodrum’da bulunan Kitchenette, bu yaz sezonunda da Palmarina Bodrum’un en keyifli mekanlarından biri olacak.

    Palmarina Bodrum’da yeni sezona kapılarını açan Kitchenette, konuklarını öğlen 11.00’den gece 02.00’ye kadar zengin öğle ve akşam yemeği alternatifleri ile ağırlıyor.

    Taze ve mevsimsel içerikler ile hazırlanan Kitchenette menüsünde, pizza, makarna, et ve tavuk ürünlerinden paylaşımlık tabaklara kadar günün her saatine uygun zengin alternatifler bulunuyor. Türkiye’nin yaratıcı şeflerinden Hazer Amani’nin hazırladığı inovatif ve taze lezzetler arasında hafif salata çeşitleri de bulunuyor. Yaz aylarında hafif beslenmek isteyenler için menüde ön plana çıkan salatalar arasında “Izgarada Somon Salatası”, “Tahıl Ambarı Salatası”, “Kinoalı Beyaz” ve “Karidesli Kinoa Salatası” gibi sağlıklı ve özgün alternatifler göze çarpıyor.

    “Birlikte Daha Lezzetli” sloganı ile misafirlerine günün her saatine uygun alternatifler sunan Kitchenette’in marinaya yatlarıyla gelenler için de özel yemek servisi bulunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.