DOLAR 32,4897
EURO 34,7988
ALTIN 2492,167
BIST 9550,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kültür 365, Suadiye’de açıldı!

    Kültür 365, Suadiye’de açıldı!
    26.11.2022
    A+
    A-

    1993 yılında kurulan ve yılda 400 yeni kitap başlığını okurlarla buluşturan Epsilon Yayın Grubu’nun, Verdura İstanbul işbirliğiyle hayata geçirdiği etkinlik merkezi Kültür 365, Suadiye’de açıldı. 24 Kasım Perşembe akşamı gerçekleşen Kültür 365 açılış davetine Akasya Asıltürkmen, Ali Aksöz, Aziz Aksöz, Alaaddin Babaoğlu, Banu Tozluyurt, Benan Kepsutlu, Burkay Adalığ, Büşra Yılmaz, Birsen Ekim Özen, Cem Mumcu, Doğan Akdoğan, Ece Erdoğuş Levi, Emrah Kaya, Gözde Erdoğan, Gülşah Yemen, Muzaffer Seçim Toklu, Melis Dilmener, Nilgün- Aydın Ilgaz, Nurdan Bağrıaçık, Pınar Erbaş Ersoy, Sadık Usta, Sanem Gonzales, Timur Harzadan, Yasemin Sungur, Yasemin Özek gibi yazarlarla yayıncılık ve basın dünyasından isimler katıldı. Hem Epsilon Yayın Grubu’nun hem de tüm yayıncılık sektörünün yazar-okur buluşmalarına, imza günlerine, atölye çalışmalarına ve kitap tanıtımlarına ev sahipliği yapacak olan Kültür 365, etkinlik olmayan günlerde ise konforlu bir sosyalleşme ve çalışma alanı olarak misafirlerini ağırlayacak.  

    Yaklaşık 30 yıl önce çocuk kitaplarıyla başladığı yayıncılık hayatını, tür yelpazesini zenginleştirerek sürdüren ve birbirinden farklı yapıtlarla kitapseverlere geniş bir alan yaratan Epsilon Yayın Grubu, Türkiye’den ve dünyanın çeşitli coğrafyalarından her biri dikkate değer eserleri yayımlamaya devam ediyor.

    Svetlana Aleksiyeviç, Malala, Nadia Murad gibi Nobel Edebiyat Ödülü sahibi yazarların yanı sıra Harper Lee, Richard Bach, George R.R. Martin, Jeff Kinney, Stephenie Meyer, Sarah Jio gibi uluslararası çoksatan yazarların yayıncısı olan Epsilon Yayın Grubu, çatısı altında yer alan Epsilon Yayınevi, Kafka Kitap, Uçan Fil, Nemesis, Nora, Masalperest, Okuyanus, Okuyan Koala, Serenad ve Senpai markalarıyla her yıl ortalama 400 yeni kitap başlığını okurlarla buluşturuyor.

    Epsilon Yayın Grubu, yayıncılık sektörü için bir buluşma alanı yaratmak amacıyla etkinlik merkezi Kültür 365’i hayata geçirdi. Suadiye’de açılan Kültür 365, samimi ortamında yazar-okur buluşmalarından imza günlerine, atölyelerden kitap tanıtımlarına birçok farklı etkinliğe ev sahipliği yapacak. Kapıları tüm yayıncılara açık olan Kültür 365, etkinlik olmayan zamanlarda ise sunduğu kafe hizmetiyle yazarlar, çevirmenler ve editörler başta olmak üzere herkes için bir sosyalleşme ve çalışma alanı olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.