DOLAR 32,3242
EURO 34,7644
ALTIN 2389,233
BIST 10252,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kumsallarda bu yaz Tommy Hilfiger rüzgarı esiyor

    Kumsallarda bu yaz Tommy Hilfiger rüzgarı esiyor
    02.07.2018
    A+
    A-

    Tommy Hilfiger’ın süper model ve tasarımcı Gigi Hadid iş birlikteliği ile hazırladığı koleksiyon içinde yer alan mayo-bikiniler bu yazın en gözde parçaları arasında yer alıyor. Amerikan stilini ve spor giyimi ustalıkla birleştiren Tommy, plaj koleksiyonunda yenilikçi detayları barındırıyor.

    Geçmiş moda akımlarının iddialı nüanslarını plaj koleksiyonunda kullanan marka, farklılığını bu yaz kapüşonlu ve fermuarlı modelleriyle de kumsallarda yansıtıyor.

    Mayo ve bikinilerinde klasik Tommy çizgilerinin yanı sıra botanik ve çiçek baskılarına yer veren marka, yüksek belli bikini modelleriyle de geçmiş dönem moda akımlarına gönderme yapıyor. Ana hatları sportif ve asi çizgilerle harmanlanan plaj serisi kumsallarda çarpıcı siluetler yaratacak.

    Sizde plaj koleksiyonun birbirinden farklı modellerini Tommy Hilfiger mağazalarında bulabilirsiniz…

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.