DOLAR 32,4768
EURO 34,947
ALTIN 2435,899
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    LAMP 83 geleceğin tasarımcılarını ağırladı

    LAMP 83 geleceğin tasarımcılarını ağırladı
    09.11.2017
    A+
    A-

    Doğuş Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğrencileri, Yrd. Doç. Dr. Hikmet Eser Tezeren ve Yrd. Doç. Dr. Fazıla Duyan ile beraber, aydınlatma armatürü tasarımı, üretim süreci, LED’ler ve LED teknolojisi hakkında bilgi almak amacıyla LAMP 83’ü ziyaret etti.

    Öğrenciler ilk olarak LAMP 83 Satış Grup Müdürü Serhan Acar tarafından gerçekleştirilen sunumla LAMP 83 hakkında detaylı bilgi edinirken, daha sonra gerçekleştirilen fabrika turuyla üretim sürecini baştan sona yakından görme şansı yakaladılar.

    Turun ilk durağında Ar-Ge laboratuvarında uygulanan testler, aydınlatmada kalite prosedürleri ve tasarım süreçleriyle ilgili Ar-Ge Müdürü Erdoğan Emrem’den bilgi alan öğrenciler, kendisinin gözetiminde gerçekleştirilen testleri birebir izleme şansına sahip oldular.

    Daha sonra üretim ve montaj bölümlerini ziyaret eden öğrenciler burada Üretim Müdürü Erol Koç tarafından, fabrikaya hammadde gelişinden sevkiyat için aydınlatma aygıtlarının paketlenmesine kadar geçen sürecin her adımı ile ilgili bilgilendirdiler.

    Öğrencilere ziyaretleri boyunca eşlik eden LAMP 83 CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi Batu Ceyişakar gezi ile ilgili şunları söyledi: “Değerli hocalarımız ve Doğuş Üniversitesiöğrencilerini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Üniversite ve sektör iş birliğine büyük önem veriyoruz. Firmamızın kapıları öğrenmeye, çalışmaya istekli gençlere her zaman açık. Önümüzdeki dönemde gerek Doğuş Üniversitesi, gerekse diğer üniversiteler ile olan iş birliğimizi arttırarak devam ettirmeyi hedefliyoruz.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.