DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    LG’den yapay zeka ve tasarımda yeni standartlar belirleyen iki yeni Styler modeli

    LG’den yapay zeka ve tasarımda yeni standartlar belirleyen iki yeni Styler modeli
    14.08.2018
    A+
    A-

    LG, yapay zeka bağlantısı ve tasarımıyla ön plana çıkan yeni Styler’larını IFA 2018’de tanıtıyor!

    LG Electronics (LG), devrim yaratan Styler giyim bakım sisteminin gelişmiş modellerini IFA 2018’de tanıtacak. LG Styler ThinQ ve LG Styler Mirrored Glass Door modeleri, giysileri daha temiz ve hijyenik tutarken, kullanıcı rahatlığını artırmak için de benzersiz özelliklere sahip olacak. LG Styler Mirrored Glass Door, evdeki işlevselliği en üst düzeye çıkarırken, LG Styler ThinQ’te ise kullanıcılar sadece sesleriyle cihazı kontrol edebilecek.

    Yeni LG Styler ThinQ ve LG Styler Mirrored Glass Door, orijinal Styler’ın yüksek performansına ve ileri teknolojisine sahip olacak. TrueSteam ™özelliği ile gündelik çamaşırlarda mikropların ve bakterilerin yüzde 99.9’unu ortadan kaldırabildiği kanıtlanan* yeni Styler modellerinde ‘Pantolon askısı bakım fonksiyonu’ kırışıklıkları ortadan kaldırırken, Gentle Dry özelliği de hassas kumaşların daha hızlı ve daha nazik bir şekilde kurutulmasını sağlayacak.

    LG’nin özel yapay zeka platformu olan DeepThinQ ile oluşturulmuş LG Styler ThinQ ses komutları aracılığıyla daha fazla kontrol sağlayacak. Kullanıcılar sadece sesleriyle LG Styler ThinQ cihazını açıp kapayabilecek, bir temizleme döngüsü seçebilecek, problemleri kontrol edebilecek ve hatta en iyi döngü hakkında bir öneri de alabilecekler.

    LG Styler Mirrored Glass Door da üstün tasarımı ve optimum verimliliği ile evlere şıklık ve dekorasyonel zenginlik katacak. Bu tasarım harikası ürün, LG Styler ThinQ ile aynı temizlik performansını sunarken, bulunduğu odanın dekorasyonunu tamamlayacak kullanışlı aynalı kapılara da sahip olacak.

    LG Electronics ve Ev Aletleri ve Hava Çözümleri Şirketi Başkanı Song Dae-hyun, “LG olarak öncülük ettiğimiz gelişmiş çekirdek teknolojilerle donatılmış Styler gibi ürünlerle giyim bakımındaki gelişmelere öncülük etmekten gurur duyuyoruz. Kullanıcılarımızın, rahatlığını artırmaya ve yeni teknolojilerle eksiksiz yaşam tarzı çözümleri sunmaya devam edeceğiz.” dedi.

    31 Ağustos’tan 5 Eylül’e kadar Messe Berlin’de düzenlenecek IFA Fuarı’nda, Salon 18’deki LG standına gelen ziyaretçiler geliştirilmiş Styler dizisini ve LG’nin diğer ev inovasyonlarını görebilecek.

    *British Allergy Foundation tarafından, TrueSteam ™’in alerjen ve bakterilerin dezenfekte edilmesi ve azaltılmasında yüzde 99.9’dan fazla etkili olduğu kanıtlanmıştır.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.