DOLAR 32,3193
EURO 34,757
ALTIN 2388,98
BIST 10263,4
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Lierac Laboratuvarları’ndan Lierac Lift Integral

    Lierac Laboratuvarları’ndan Lierac Lift Integral
    10.10.2017
    A+
    A-

    Lierac Laboratuvarları tarafından cilt sıkılaştırma ve enjeksiyon tekniğine dayanarak geliştirilen yeni Lift Integral serisi cildinizde sarkma meydana gelen bölgelere sıkılığını, hacmini kaybeden bölgelere ise dolgunluğunu yeniden kazandırıyor

    Zamana bağlı olarak ve çevresel faktörlerin etkisiyle oluşan yaşlanma belirtileri cildimiz için kaçınılmaz. Yaş, serbest radikaller, hormonal değişimler ve çevresel faktörler zamanla cilt ovalinin bozulmasına ve sarkmalara neden olmakta. Günümüzde kadınların birçoğu 50’li yaşlardan itibaren sıkılığını kaybeden ciltleri nedeniyle mutsuz bir yüz ifadesine sahip olduklarını düşünüyor.

    Tüm bu gerçeklerden yola çıkan Lierac Laboratuvarları cilt sıkılaştırma ve enjeksiyon estetik tekniğiyle geliştirilen yeni Lift Integral serisini yarattı.

    Lift Integral, sarkma meydana gelen bölgelere sıkılığını, hacmini kaybeden bölgelere ise dolgunluğunu yeniden kazandırıyor. Özel aktif içeriklere sahip seride kullanılan maun ağacı ekstresi sarkma meydana gelen bölgelerde sıkılaştırma sağlarken mor lale ekstresi ise hacmini kaybeden bölgelere dolgunluk verir. Serideki bir diğer önemli aktif içerik olan 3’lü Hyalüronik Asit konsantresi ise yüzeyde ve derinde yaşlanma karşıtı etki sağlar.

    Lift Integral günlük cilt bakımı serisi içerisinde normal ve kuru ciltler için cilt dinamiğini yenileyen sıkılaştırıcı gündüz bakım kremi ve tüm cilt tipleri için gece bakım kremi yer alıyor. Göz çevresi ve göz kapakları için yeniden yapılandırıcı göz bakım serumu da serinin günlük bakım grubu içerisinde yer alıyor.

    Seri içerisinde yer alan ve yine tüm cilt tipleri için uygun sıkılaştırıcı bakım serumu destektekleyici bakım sağlarken, cilt dinamiğini yenileme özelliğine sahip sıkılaştırıcı maske ise cilde sedef özleri ile parlaklık verirken eşit tonda bir cilt sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.