DOLAR 32,5236
EURO 34,7691
ALTIN 2407,137
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Linens ile yatak odalarına bahar dokunuşu

    Linens ile yatak odalarına bahar dokunuşu
    28.03.2017
    A+
    A-

    Ev yaşamına dair birbirinden farklı ve kaliteli ürünleri tek bir çatı altında sunan Linens, baharın enerjisini nevresimlere taşıyor. İlkbaharın canlılığını yatak odalarında hissettiren Linens’in nevresim takımları, rengarenk çiçekler arasında uyanmak ve o hissi her sabah yeniden yaşamak isteyenler için ideal seçenekler sunuyor.
    Yeni mevsimin tüm tazeliğini yatak odalarına taşıyan Linens ile bahara enerji dolu bir başlangıç yapmak mümkün. Koleksiyondaki fuşya, mor ve turkuaz renk geçişleriyle göz alıcı bir stil yaratan Linens’in nevresim takımlarında zarif pembe güller ve bahar dalları hayat buluyor.
    Baharın en canlı tonlarını yatak odalarında görmek isteyenler Linens mağazalarını ve www. linens. com. tr’yi ziyaret edebilirler.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.