DOLAR 32,3281
EURO 35,0728
ALTIN 2299,835
BIST 8996,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Magna Epic doğa ve sanat severleri buluşturdu

    Magna Epic doğa ve sanat severleri buluşturdu
    26.11.2022
    A+
    A-

    Mimarideki denge ve uyumu, iç mekâna taşıyan Magna Epic Projesi; düzenlenen sergi ve konser davetiyle misafirlerini ağırladı. 

    Ev sıcaklığında sanat dolu bir akşamda kıymetli sanatçılar Bünyamin Balamir, Mehmet Ali Doğan, Siret Uyanık’ın resim sergisi eşliğinde gerçekleşen Magna Epic daveti pek çok sanatseveri ağırladı. Rast Grup Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Koca ev sahipliğiyle gecede misafirler, doğa ile iç içe olma motivasyonu ile tasarlanan, doğal dokular, yumuşak formlar ve organik seçeneklerin; kalite, estetik ve işlevsellikle buluştuğu Magna Epic’i de yeniden keşfetme imkânı buldu. Lansmanın açılış konuşmasını yapan Rast Grup Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Koca “Bugün Rast Grup’un en zirve projesinin tanıtımı vesilesi ile bir araya geldik. Rast Grup olarak her zaman bir önceki projemizden daha iyi bir proje yapmak için odaklandık. Tüm projelerimizde insanı, paylaşmayı, cömertliği, güveni, sorumluluğu ve yenilikçiliği odağa alıyoruz. Magna Epic bugün bu değerleri yaşayan ve yansıtan insanların yaşam alanı olması noktasında ön plana çıkıyor. Bizleri kırmadığınız için davetimize icabet ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Sanatsal yanımızı ön plana çıkaran projemizin ruhuna uygun resim sergimizle bu programımızı hayata geçirdik. Projemizde emeği geçen ve ruh katan mimarımıza ve ortağımız Birol Tekin’e çok teşekkür ederim” dedi.

    Resim eserleri ile projede olmaktan duydukları mutluluğu dile getiren Bünyamin Balamir, Mehmet Ali Doğan, Siret Uyanık ise; sanata ve sanatçıya verdikleri değer sebebiyle Rast Grup’a teşekkürlerini iletti. Birbirinden eşsiz eserleri inceleme fırsatı bulan konuklar; Caz Sanatçısı Zeynep Burcu Altınel’in performansı eşliğinde keyifli bir gece yaşadı.

    Magna Epic Hakkında

    Hayat onun tüm renklerini görünce yeniden başlar. Dengeyi ve tüm renklerini keşfedeceğiniz bir yaşam. Magna Epic olarak anlamı değişmeyen ve hep yükselen değerlere inanıyoruz. Empatiye, güvene, sorumluluğa ve yeniliğe. Hep kullandığımız kelimeler ama gerçekten anlamlarını biliyor muyuz ya da hatırlıyor muyuz?
    Benimsediğimiz sahiplendiğimiz bu değerleri bir hatırlatıcı olarak şehire taşıma görevini Magna Epic’e veriyoruz.
    Yaşam içerisinde biraz durup yavaşlarsak, daha çok teknolojiyle değil, değerlerimize daha çok sahip çıkarak hep beklediğimiz ‘yarın’a ulaşacağımızı fark edebiliriz. Yarın aslında bugünün içinde, ihtiyacımız olan değerlerin yeniden hatırlatılmasında saklı.

    Magna Epic kurduğu yeni ve üstün standart dünyasıyla hem kendi sektöründe hem günlük yaşam ölçeğinde hatırlattığı değerlerle ilham sağlıyor ve her zaman yükselen gerçek değerleri düşünmeye yöneltiyor.
    ‘Hayatınızdaki denge yaşamınızda olsun.’ felsefesiyle hayata geçen Magna Epic projesi; dinginliğin, huzurun ve yeniden başlayan hayatların bir simgesi olmayı amaçlıyor ve bu gerçeğe anlam katan seçkin ev sahipleriyle Ankara’da özenli detayların hakim olduğu yeni bir hayat tarzını başlatıyor. İçeride ve dışarıda denge mottosuyla hayata geçen proje; 30 flat daire ve 9 villdan oluşuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.