DOLAR 32,4073
EURO 34,7244
ALTIN 2420,457
BIST 10082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Marks & Spencer’dan Kadınlar Gününe özel kutlama

    Marks & Spencer’dan Kadınlar Gününe özel kutlama
    06.03.2019
    A+
    A-

    İngiliz perakende devi Marks & Spencer’ın İlkbahar/Yaz Koleksiyonu, yeni trendleri tanımlarken, feminen stili de öne çıkarıyor. Çizgili pantolonlar, keten gömlekler ve elbiseler gardopların vazgeçilmezleri arasına yerleşirken, bahar esintileri taşıyan bu koleksiyon toprak tonlarıyla desteklenen geniş bir renk paletinden oluşuyor.

    Marks & Spencer’ın olmazsa olmaz kadın iç giyim koleksiyonundaki “Rosie for Autograph” Koleksiyonu ise ipek ve dantelin buluştuğu sofistike ve şık iç giyim takımları , ev giyim ve uyku giyim yelpazesi ile herkesin kalbini kazanmaya hazır.

    Ev koleksiyonunda ise, dekorasyon tutkunları için pastel tonlarda desenli yastıklar, mis kokulu mumlar, oda esansları, çerçeve ve şık koltuk örtüleri bulmak mümkün.

    Dünya Kadınlar Günü’ne özel 2.ürüne %40 İndirim kampanyası için tüm Marks & Spencer mağazalarına ve marksandspencer. com. tr’ye davetlisiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.