DOLAR 32,5556
EURO 34,9611
ALTIN 2458,199
BIST 9878,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ‘Metor Unboxed’ ile geleceğin gastronomi dünyasına yolculuk

    ‘Metor Unboxed’ ile geleceğin gastronomi dünyasına yolculuk
    26.09.2017
    A+
    A-

    • 25 farklı Metro ülkesini temsil eden 38 sergi alanının yer aldığı interaktif ‘METRO unboxed’ sergisi Düsseldorf’ta açıldı.

    • 2.000 metrekarenin üzerindeki alanda, toptan satış ve gıda perakendeciliğinin geleceğine ilişkin dijital yenilikler ve son projeler tanıtılıyor. Metro Unboxed 2 Ekim tarihine kadar ziyarete açık olacak.

    Düsseldorf’un tarihi merkezi Reuterkaserne’de ziyaretçilerini ağırlamaya başlayan METRO Unboxed sergisi, toptan ve perakende satışın geleceğine yönelik yeni nesil ve farklı fikirler sunuyor. İnteraktif sergide ziyaretçiler, Japon deniz yeşilliklerinden İspanyol Serrano jambonuna kadar METRO’nun faaliyet gösterdiği çeşitli ülkelerden uluslararası özel ürünleri deneyebiliyor. 25 ülkeden gelen METRO çalışanlarının toptan satış ve gıda perakendeciliğinin geleceğine ilişkin dijital yenilikler ve en son projeler hakkında bilgi verdiği sergi, 2 Ekim tarihine kadar açık olacak.

    METRO AG Yönetim Kurulu Başkanı Olaf Koch etkinliğe ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Temmuz ayında borsaya kote olan şirketimizin, dünyanın dört bir yanındaki bağımsız işletme sahiplerini nasıl desteklediğini, kasabalarda ve şehirlerde yaşamı nasıl şekillendirdiğini, sosyal sorumluluğu nasıl sahiplendiğini göstermek; aslında METRO’yu gerçekten halka sunmak istiyoruz” dedi. Koch, METRO unboxed ile ziyaretçileri, geleceğin gıda ve teknoloji trendlerini keşfetmeye yönelik bir yolculuğa çıkardıklarını vurguladı.

    METRO unboxed sergisinde ziyaretçiler, şirket tarafından dünyanın farklı pazarlarında benimsenmiş olan yenilikçi satış konseptlerinin şirketin müşterilerini nasıl daha başarılı hale getirdiğini ve yerel üreticilerle kurulan ortaklıkların çeşitlilik ve sürdürülebilirliğe nasıl katkıda bulunduğunu görüyorlar. Toplam 38 adet sergileme alanı, sergi alanının 2.000 metrekareden oluşan iki ayrı katında yer alıyor. Bu stantlarda METRO çalışanları, ülkelerini temsil eden eşsiz projelerini gururla sergiliyor. METRO unboxed yolculuğunda ziyaretçiler, birçok uluslararası toptan ve perakende satış formatlarını ve önemli özelliklerini inceleyebiliyorlar. Örneğin, geleneksel mahalle bakkalı olan Hindistan kiranasını bizzat deneyimleyebilmenin yanısıra, İtalya’dan birçok yerel ürünü deneyebiliyor ya da Japonya’dan gelen birçok farklı türdeki deniz yeşilliği ile şaşkınlık yaşayabiliyorlar. Ayrıca, Polonyalı bir girişimci ailenin başarı hikayesinden de ilham alabiliyorlar.

    METRO unboxed sergi alanında aralarında uluslararası üne sahip Michelin yıldızlı şeflerin ve yerel bölgelerden en iyi şeflerin de yer aldığı 10’dan fazla canlı yemek pişirme gösterisi düzenleniyor. Etkinlik kapsamında gerçekleştirilen ‘Yemek Konseri’ ise müziği sebzeler, meyveler ve diğer gıda ürünleriyle bir araya getirdi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.