DOLAR 32,5163
EURO 34,79
ALTIN 2417,886
BIST 9673,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mutluluk sanatının banyodaki ışıltılı yansıması: Geberit ONE

    Mutluluk sanatının banyodaki ışıltılı yansıması: Geberit ONE
    18.01.2023
    A+
    A-

    Kendimizi en güvende hissettiğimiz yerlerin başında gelen ev, barınma ihtiyacını karşılamanın yanı sıra pek çok kişi için saf mutluluğun da yegane tanımı. Günümüzün yoğun iş yaşamının yarattığı stresin samimiyet ve sükunete dönüştüğü ev, birlikte vakit geçirmenin ve aynı duyguları paylaşmanın da eşsiz bir yolu. Ortamı yumuşatan sıcacık bir ışık kaynağıyla Hygge felsefesinden esintiler taşıyan banyonun varlığı ise evin bu kişisel bölümünü huzurlu bir deneyime dönüştürüyor. İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit’in tüm alanı yumuşak bir şekilde aydınlatan banyo serisi ONE, sadeliği zarafete dönüştürüyor. 

    Yaşamın özünde yer alan huzur ve mutluluk, ev sıcaklığıyla günümüzde başka bir boyut kazanarak yaşam felsefesi haline geliyor. Sadelikle kuşatılmış zarif anları hissetmeye özen göstermek ve olabildiğince çoğaltmak için de evin her noktasında yaratılan huzurlu bir ortam, ruhu dinlendirip olumsuz enerjiyi uzaklaştırıyor. Temelinde Danimarka’nın dünyaca ünlü Hygge felsefesinin yer aldığı bu mutluluk hali, evin farklı alanlarında yaratılan atmosferle de etkisini göstererek ruhu dinlendiriyor. Mumların oluşturduğu higgelig atmosferinin en önemli parçası olduğu bu felsefenin izinden giden Geberit’in ONE banyo serisi, zamansız görünümüyle kullanıcı alışkanlıklarına yenilikçi bir bakış kazandırıyor. Serinin günün farklı saat dilimlerine özel sezgisel aydınlatma sağlayan aynası, banyoyu yeni bir deneyim alanı haline getiriyor.

    Işığın izinden gelen rahatlık hissi

    ONE serisindeki mevcut aynalı dolaplarda yer alan aydınlatma teknolojisi, kullanıcısına istediği modda çalıştırma özgürlüğü sunarak ferah bir ortam yaratıyor. Tamamen duvara entegre yapısıyla banyoyla bütünleşen aynalı dolap, ışığı sayesinde Hygge felsefesinin izinden gidiyor. Yalnızca gölgesiz gerçek bir ayna görüntüsüne sahip olmayan ComfortLight, farklı ihtiyaçlara göre geliştirilen ışık kaynaklarıyla tasarlandığı için tüm banyoyu aydınlatıyor. Otomatik ışık kontrolünün sürekli kısılabilir tasarımı sezgisel olmasının yanı sıra kullanım açısından da kolaylık sağlıyor. Işığın gücünü farklı aydınlatma konseptleriyle çeşitlendiren aynalı dolap; gece için yönlendirme ışığı, rahatlama için mum ışığı, günlük kullanım için standart ışık ve her ayrıntıyı görmeye yarayan çalışma ışığı ile farklı ihtiyaçlara cevap veriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.