DOLAR 32,5628
EURO 34,891
ALTIN 2432,192
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Nef Arsa ile öğrenci rezidansı sahibi olun

    Nef Arsa ile öğrenci rezidansı sahibi olun
    04.10.2022
    A+
    A-

    Gayrimenkul sektörünün yenilikçi markası Nef, son inovasyonu Nef Arsa özelinde yeni projeler açıklamaya devam ediyor. Şimdi de Nef Arsa Sakarya Üniversitesi’nin yanı başında hem sürekli değerlenen hem de kira getirisiyle ikinci emeklilik maaşına dönüşecek arsaları 235 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuyor. 

    Dünyada bir ilki hayata geçirerek ‘hazır arsa’ modelini geliştiren Nef, Türkiye genelinde fırsat kapılarını açmaya devam ediyor. Şehirlerin gelişime açık noktalarında, yüksek gelir garantisi hedefleyen hazır arsaları Türkiye geneline yayarken, arsa yatırımında da risk faktörünü ortadan kaldıran Nef’in, yeni arsa projesi ‘’Nef Arsa Sakarya’’ oldu. 2500 TL gibi ulaşılabilir taksit seçenekleri ile satışa çıkan Nef Arsa Sakarya’da, arsa yatırımcıları aynı zamanda bir öğrenci rezidansına da sahip olabiliyor.

    Sakarya Üniversitesi’nin yanı başında bir öğrenci rezidansını da devreye alacak olan Nef, yatırımcıya 235 bin liradan başlayan fiyatlarla yurt projesinde yatırım imkânı sunuyor.  Öğrenci rezidansının yatırımcıya kira getirisi ise bugünkü değer üzerinden aylık 3 bin lira olarak belirlendi.

    Hem sürekli değerlenen bir bölgede arsa sahibi olan, hem anapara yatırımını kur ve enflasyona karşı koruyan hem de Nef’in öğrenci yurdu markası olan Novu ile kira getirisi sağlayan arsa sahipleri Nef Arsa Sakarya’ dan ikinci emekli maaşı alır gibi yatırımına değer katacak.

    Sıfır risk, yüksek gelir

    Bölgedeki beyaz yakalı ve öğrenci nüfusunun talep ve gerekliliklerine göre bir proje devreye aldıklarını kaydeden Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, “Şehirde iki üniversite mevcut. 80 bini aşan öğrenci nüfusu için yeterli yurt ve apart tesislerine ihtiyaç var. Öğrencilerin Nef Novu kalitesinde bir üniversite hayatı yaşamalarını ve eğitimlerine barınma sorununa takılmadan devam etmelerini önemsiyoruz. Bu nedenle Nef Novu öğrenci rezidansı yatırımlarımız devam ediyor. Sakarya, aynı zamanda Marmara Bölgesi’nin İstanbul’a yakın güzergâhında önemli ulaşım hatlarının merkezinde yer alıyor.” dedi. Timur, Nef Arsa tarafında Nef City 82, Kazdağları, Ilgaz, Eskişehir, Sakarya, Çanakkale, Ayvacık, Lüleburgaz projelerinde arsaların büyük bölümünün satışını gerçekleştirdiklerini de kaydederek, “Kazdağları, Ilgaz ve Eskişehir projelerimizin satışları tamamlandı. Bu yıl Marmara ve Ege Bölgesi şehirleri ile Ankara gibi büyük şehirlerde olmak üzere yeni arsa projelerini de devreye almayı planlıyoruz.” dedi.

    Nef Hakkında

    Türkiye’nin en beğenilen ve en itibarlı gayrimenkul firması seçilen ve aynı zamanda Türkiye’nin en değerli 100 markası arasında yer alan tek gayrimenkul şirketi olan Nef, 2010 yılından bu yana 40’tan fazla projede 30 binden fazla konut geliştirdi. İmza attığı işleri ve fikirleriyle bugüne dek 70’ten fazla ulusal ve uluslararası prestijli ödüle layık görüldü. 19,3 milyar TL aktif büyüklüğü ve EBRD, İş GYO, Fiba Gayrimenkul gibi getiri potansiyeli yüksek projeler geliştirdiği değerli markalarla gayrimenkul sektöründe inovasyon alanında çok önemli yeniliklere imza attı. 16 farklı patentli keşfi ve bir Nef keşfi olan Foldhome ile dünyanın birçok şehrinde bulunduğu sektöre katma değer sağladı.

    Nef, bugün Türkiye’de geliştirdiği onlarca projesinin yanı sıra Nef Global çatısı altında Amerika, Kanada, İngiltere, Hollanda, Almanya, Portekiz, İtalya, Macaristan, Çek Cumhuriyeti, Yunanistan, Rusya, Azerbaycan, BAE ve Kazakistan gibi ülkelerde dünyanın en seçkin metropollerinde yeni yaşam alanlarına hayat veriyor.

    Galatasaray SK Ali Samiyen Nef Stadyumu stat isim sponsorluğu, Galatasaray Kadın ve Erkek Basketbol Takımı Sponsorluğu, Karaçay Spor Kulübü Ana Sponsorluğu gibi değerli sponsorluklarla da spor dünyasına da yeni bir nefes katıyor.

    2015 yılında kurulan Nef Vakfı’nın geliştirdiği toplumsal projelerle bugüne kadar 200 binden fazla insanın hayatına dokunuldu. Hayatta ilk aldığımız, son vereceğimiz nefes kelimesinden gelen Nef’in en temel amacı ise daha iyi bir toplum oluşması amacıyla farkındalık faaliyetlerine devam etmek ve insanlığa sosyal, kültürel, çevresel ve ekonomik fayda sağlamak.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.