DOLAR 32,5765
EURO 34,8378
ALTIN 2417,287
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    NG Kütahya Seramik’e ‘Covid_19 Güvenli Üretim Belgesi’

    NG Kütahya Seramik’e ‘Covid_19 Güvenli Üretim Belgesi’
    17.08.2020
    A+
    A-

    Türk seramik sektörünün lider ismi NG Kütahya Seramik, güvenli üretim uygulamaları ve düzenlemelerini hayata geçirerek Türk Standartları Enstitüsü’nden (TSE) “Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi” aldı.

    TSE tarafından yapılan denetimleri başarıyla geçen NG Kütahya Seramik, Covid-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol prosedürlerini eksiksiz yerine getirerek üretim yaptığını belgeledi.

     

     

    Seramik sektörünün gelişimine yön veren NG Kütahya Seramik, Dünya Sağlık Örgütü, Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu’nun açıklamaları ve tavsiyeleriyle aldığı önlemlerle TSE tarafından verilen “Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi”ne layık görüldü. Üst düzey hijyen önlemleri ve “Covid 19 Tedbirleri Eğitimleri” ile çalışanlarının sağlığını güvende tutan marka, bu yönde sürdürdüğü faaliyetlerini denetimli bir şekilde sürdürüyor.

    NG Kütahya Seramik, TSE tarafından verilen “Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi” çerçevesinde aldığı tüm hijyen önlemlerine üst düzey bir boyut kazandırdı. Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi için yapılan tüm denetimleri başarıyla tamamladı. Pandeminin Türkiye’de görülmeye başladığı ilk günden itibaren aldığı önlemlerle çalışanlarının sağlığını korumaya odaklanan marka, üretimin her noktasında aldığı üst düzey hijyen önlemleriyle aynı zamanda verimlilik sağlamayı başardı. Üretim alanları, ofisler, personel soyunma odaları ile yemekhane ile dış hizmet tedarikçilerinin kontrolleri gibi farklı alanlarda TSE denetiminden geçen marka, tüm çalışanlarına Covid 19 Tedbirleri Eğitimi’ni sürekli olarak vermektedir.

     

     

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.