DOLAR 32,5209
EURO 34,739
ALTIN 2491,159
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ‘Ondörtüç Pendik’ten yüzde 30 indirimli Bahar Kampanyası

    ‘Ondörtüç Pendik’ten yüzde 30 indirimli Bahar Kampanyası
    06.04.2021
    A+
    A-
    Sektörün en yenilikçi markalarından İnsay Yapı, ‘Ondörtüç Pendik’te uyguladığı Bahar Kampanyası ile yatırımcılara, 419 bin TL’den başlayan fiyatlarla İstanbul’un merkezinde müstakil yaşam sunuyor. Bahar dönemini kapsayan kampanya süresince, peşin ödemede yüzde 30’a varan indirim uygulanıyor. Merkezi lokasyonu ile yatırımcısına yüksek katma değer sunan projede, hemen tapu hemen teslim avantajı yaratılarak, yatırımlar güvence altına alınıyor.
    İnsay Yapı, İstanbul’un en çok değerlenen bölgelerinden biri olan Pendik’te inşa ettiği ‘Ondörtüç Pendik’ projesinde başlattığı kampanyalarını, Bahar Kampanyası ile sürdürüyor. Pandemi ile birlikte yatırımcılarda oluşan geniş bahçe, balkon ve yeşil alan beklentisini tam olarak karşılayan projede, Bahar Kampanyası kapsamında, peşin ödemede yüzde 30’a varan indirim uygulanıyor. 9 bin metrekarelik alan üzerinde; 1+1, 2+1, 3+1 büyüklükte 252 konut ve 15 ticari birimden oluşan projede kampanya dâhilinde, 1+1 daireler, 419 bin TL’den, 2+1 daireler 577 bin TL’den, 3+1 daireler ise 816 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

    ‘Ondörtüç Pendik’ projesinin pandemi döneminde oluşan “Şehrin merkezinde müstakil yaşam” trendine merkezi konumu ve geniş balkonlu, bahçeli, yeşil alanlı donanımı ile en doğru cevabı verdiğine, bu yönüyle de yatırımcı taleplerinde ilk sıralara yükseldiğine dikkat çeken İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, kampanya hakkında şu bilgileri verdi:

    Yüzde 30’a varan indirim, hemen tabu hemen teslim ayrıcalığı
    “İnsay Yapı olarak düzenli olarak hayata geçirdiğimiz kampanyalarımız aracılığıyla yatırımcılarımızı bütçelerini sarsmadan ev sahibi yapmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda, yatırımcılarımızı düzenli olarak çok cazip kampanyalarla buluşturuyoruz. Baharın kapılarını araladığımız nisan ayında başlattığımız Bahar Kampanyası ile de yatırımcılarımıza yüzde 30’a varan indirim sunuyoruz. İnsay Yapı olarak bununla da yetinmiyoruz. Sunduğumuz hemen tapu hemen teslim ayrıcalığıyla da onların yatırımlarını güvence altına alıyoruz. Kampanyamız dâhilinde dairelerimizin fiyatları, 419 bin TL’den başlıyor.”

    Pendik’in merkezinde ayrıcalıklı yaşam alanı
    ‘Ondörtüç Pendik’ projesi, 9 bin metrekarelik alan üzerinde; 252 konut ve 15 ticari birimden oluşuyor. 24 saat güvenlik hizmetinin yer aldığı ‘Ondörtüç Pendik’; yüzme havuzu, yürüyüş yolları, çocuk parkı, spor alanları, dinlenme alanları imkânının yanı sıra kapalı otopark ayrıcalığı da sunuyor. Profesyonel site yönetiminin bulunduğu ve her daireye depo alanının tahsis edildiği projedeki mağaza ve restoranlar da ayrıcalıklı yaşam alanı konseptini tamamlıyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin yer aldığı projenin sunduğu müstakil yaşam olanakları, talebe yön veriyor. 1+1 dairelerin 419 bin TL’den başladığı projede, 2+1 daireler 577 bin TL’den, 3+1 daireler ise 816 bin TL’den satışa sunuluyor.

    Her büyüklükteki dairede balkon
    İmza attığı projelerle sektörün yenilikçi markaları arasına giren İnsay Yapı, İstanbul’un en çok değerlenen bölgelerinden biri olan Pendik’te hayata geçirdiği ‘Ondörtüç Pendik’ projesiyle korona günlerinde rahat bir nefes aldırıyor. ‘Ondörtüç Pendik’ sakinleri, izole yaşamda en çok ihtiyaç duyulan balkon keyfini, sağlıkla doyasıya yaşayabiliyor. Projenin yüzde 85’i balkonlu dairelerden oluşuyor. Şehrin içinde müstakil bir yaşam vaat eden projede yer alan 2+1 ve 3+1 dairelerin her birinde yemek yenilecek kadar geniş balkonlar yer alıyor. 1+1 dairelerin çoğunda da 1 balkon, 3+1 dairelerde ise 2 balkon bulunuyor.

    Depolama alanlarıyla ofisi ve okulu eve sığdırdı
    ‘Ondörtüç Pendik’ projesi, depolama alanlarıyla ofis ve okul yaşamını da evlere sığdırıyor. Projede yer alan 2+1, 3+1 konutların her birine geniş depolama alanları yer alıyor. Depolama alanlarının büyüklükleri 3 ile 3.5 metrekare arasında değişiyor. 3+1 olan 3 cepheli köşe dairelerde, biri dairenin hemen karşısında konumlandırılan, diğeri ise otopark katında yer alan 2 depo bulunuyor.

    Teknokent’e komşu…
    Pendik’in merkezinde yer alan ‘Ondörtüç Pendik’ projesi, merkezi noktalara yakınlığıyla dikkat çekiyor. Yapımı devam eden Pendik Tavşantepe-Sabiha Gökçen Havalimanı arasındaki metro hattı, projeye birkaç dakikalık yürüme mesafesinde bulunuyor. Teknokent’e de komşu olan proje ayrıca, bölgenin en büyük alışveriş merkezi Viaport’a da çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ulaşma imkânı sunuyor.

    Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika uzaklıkta
    Ödüllü mimar Turgut Toydemir imzasını taşıyan proje, dört bir yanı sağlık kuruluşlarıyla çevrili ve özel hastanelerin yanı sıra Marmara Üniversitesi Hastanesi’ne 3 dakikalık mesafede yer alıyor. ‘Ondörtüç Pendik’, Sabiha Gökçen Havalimanı ile hızlı feribota ise 15 dakika ve eğitim kurumlarına da komşu olacak mesafede konumlanıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.