DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Pomstore’dan sıradışı ve özel tasarımlı hediyeler

    Pomstore’dan sıradışı ve özel tasarımlı hediyeler
    18.11.2017
    A+
    A-

    Yepyeni bir yılı karşılarken kendinizi ve sevdiklerinizi Pomstore ile mutlu edin!

    Yılbaşı telaşı ve heyecanı tüm hızıyla başladı. Farklı ve özel bir hediye seçmek için mağazaları, alışveriş merkezlerini tek tek dolaşarak zaman kaybetmenize hiç gerek yok çünkü pomstore.net özel, özgün ve tasarım işi ürünleriyle farklı zevklere hitap eden hediye seçeneklerini zahmetsizce kapınıza getiriyor. Online mağaza üzerinde yer alan tasarım ürünleri kargoyla adresinize teslim ediliyor ve geriye sevdiklerinizle birlikte hoşça vakit geçirip, kutlama yapmak kalıyor. Sofra ürünlerinden, dekoratif aksesuarlara, kişisel aksesuarlardan çocuk ürünlerine, mobilyadan aydınlatmaya uzanan geniş ürün yelpazesiyle pomstore.net sizleri bekliyor.

    Minik Kahramanları Unutmayın!

    Çocukların hayalleri gibi neşeli ve doğal malzemelerden tasarlanan hediye seçenekleri de Pomstore.net’te satışa sunuluyor.  Wild&Soft her çocuğun dünyasına renk katarak yıllar boyu sürecek arkadaşlığı garanti ediyor. %100 Belçika tasarımı ve yüksek kalite malzeme kullanılarak el işçiliği ile üretilen hayvan figürlü aksesuarlar çocukların vazgeçilmez oyun arkadaşları olmaya aday. Petitsomething sırt çantaları ise minik kahramanların renkli dünyalarına  uygun olarak tasarlanmış hediye seçenekleri arasında.

    Mamatoys Walker,   +10 aylık bebekler için tasarlanmış ahşap yürüme yardımcısı olarak 4 tekerlekli ve dengeli oluşuyla, arka tekerlerindeki hız ayar detayı ile bebeklerin güvenle ilk adımlarını atmasına olanak veriyor. Ürünün, katlanabilir olması, kullanılmadığı zamanlarda yerden tasarruf edilmesini sağlıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.