DOLAR 32,4996
EURO 34,9418
ALTIN 2433,749
BIST 9794,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi’ne asansörleri thyssenkrupp Asansör kurdu

    Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi’ne asansörleri thyssenkrupp Asansör kurdu
    21.01.2021
    A+
    A-

    Dünyada her gün milyonlarca kişinin konforlu yolculuk yapmasına olanak tanıyan thyssenkrupp Asansör, İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi’nin yürüttüğü İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi (İSMEP) kapsamında yeniden inşa edilen Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi’nin 22 asansör ve 6 yürüyen merdiven kurulumunu tamamladı. thyssenkrupp Asansör, 6 adet sedye, 2’si itfaiye olmak üzere 8 adet genel kullanım, 5 adet lojistik, 1 adet laboratuvar, 1 adet helikopter pisti erişimli acil durum, 1 adet morg asansörü kurulumu ile mobilite çözümleri sağladı. Daha önceki adıyla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne türk tıp dünyasına çalışmalarıyla öncülük eden Prof. Dr. Süleyman Yalçın’ın adı verildi.

     

    “Projede yer almaktan mutluyuz”

    Proje kapsamında çok yoğun bir tempoda çalışıldığını belirten thyssenkrupp Asansör CEO’su Artuğ Özeren, “İstanbul, acil durum hazırlık projesi kapsamında sismik izolatörler ile depreme dayanıklı olarak yeniden yapılan, çevre ve enerji dostu hastane projesine teknolojilerimizle mobilite sağlamaktan son derece mutluyuz. 180 bin metrekare kapalı alanda 758 yatak kapasitesine sahip hastanenin birinci fazı için, 22 asansör ve 6 adet yürüyen merdivenimizle mobilite sağladık. Sismik izolatör teknolojisiyle inşa edilen hastanede, deprem anında sismik izolatörlerinin bulunduğu kata inen 2 adet özel dizayn asansörün de kurulumunu gerçekleştirdik. Hastanenin bir an önce mobilite kazanarak hizmete açılabilmesi için pandemi süreci boyunca tüm koruyucu önlemleri alarak çalışmalarımıza aralıksız bir şekilde devam ettik” dedi.

     

    thyssenkrupp Asansör’ün teknolojileriyle daha önce birçok hastaneye mobilite sağladığını da sözlerine ekleyen Özeren, şöyle devam etti, “thyssenkrupp Asansör, kısa süre önce de Prof.Dr.Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi’nin mobilite çözümlerini tamamladı. Cemil Taşçıoğlu projesi sonrasında şehir hastaneleri projelerinde ikinci iş birliğimizi gerçekleştirdik. Diğer hastane projemizde olduğu gibi bu projemizde de uzun yıllara dayanan tecrübemizin referansı ile süreci sorunsuz ve son derece hızlı bir şekilde tamamladık.”

     

     

     

     

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.