DOLAR 32,3181
EURO 35,1104
ALTIN 2297,876
BIST 9037,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Propa Vista’da faizsiz ön lansman fırsatı

    Propa Vista’da faizsiz ön lansman fırsatı
    30.01.2017
    A+
    A-

    Propa, Kartal’da hayata geçirdiği yeni projesi Propa Vista’nın ön lansman döneminde satışların %40’ını kısa sürede tamamladı. Ön lansman avantajları devam eden projede, yüzde 10 peşinat, 30 ay vade ve sıfır faiz fırsatıyla konut sahibi olmak mümkün.
    Doğrudan E-5 bağlantılı olan Propa Vista, metroya 10 metre mesafede yer alıyor. Tüm evlerin güney cepheli ve adalar manzaralı olduğu projede, geniş sosyal imkanlar ve proje sakinlerinin tüm ihtiyaçlarına yönelik mağazalar bulunuyor.
    “Müşterilerimiz satış ofisine metroyla geliyor ve metrodan çıkınca karşılarında satış ofisini görmek çok hoşlarına gidiyor” diyen Propa CEO’su Can Özçiçek, “Satış ofisine geldiklerinde tasarım ve sunum açısından çok farklı ve etkileyici bir ortamla karşılaştıklarını dile getiriyorlar. Ön lansman döneminde sunduğumuz cazip fiyatları ve kişiye özel ödeme imkanlarını gördüklerinde ise alım kararı veriyorlar ve satış işlemini gerçekleştiriyoruz. 2 ay gibi kısa bir sürede satışların %40’ını tamamladık. Özellikle, her 2 cephesi de güneye bakan ve manzaralı 120 metrekarelik 2+1 evlerimiz tercih ediliyor” dedi.
    Propa Vista’da 247 ev ve 12 mağaza yer alıyor. Projede 3 farklı tipte 1+1 seçeneği ve 3 farklı farklı tipte 2+1 seçeneği bulunuyor. 120 metrekare 2+1 evler 550 bin TL’den satışa sunuluyor.
    Metroya ve E-5 yoluna yakınlığı ile dikkat çeken proje birçok yeniliği bünyesinde barındırıyor. Site sakinlerinin gündelik tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri “Vista Çarşı”; proje önünde kentsel buluşma noktası niteliğinde tasarlanan “Vista Meydan”; kişiye özel kullanım alanları sunan “Vista Plus” bunlardan sadece birkaçı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.