DOLAR 32,2661
EURO 34,7574
ALTIN 2406,261
BIST 10282,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Siemens ev koruma ürünleri n11’de

    Siemens ev koruma ürünleri n11’de

    Ev ve iş yerlerinde oluşabilecek kaza ve arızalara karşı koruma sağlayan Siemens otomatik sigortalar ve kaçak akım koruma röleleri n11’de satışa sunuluyor.

    Teknolojiye olan tutkusu ve köklü birikimiyle elektrifikasyon, otomasyon ve dijitalizasyon alanlarında öncü olan Siemens Türkiye’nin en yeni şalt ürünleri, tanıtıcı videolar ve yüksek kaliteli görsellerle n11’de satışa sunuluyor.

    Elektriğin kısa devre yapması durumunda koruma aygıtları olan otomatik sigortalar, günümüzde gelişen teknolojilerle daha kullanışlı ve güvenli hale geldi. E-ticaret platformu n11’de satışa sunulan Siemens kaçak akım koruma röleleri ve otomatik sigortalar; güvenli demontaj ve müşterek bara ile düzenli ve hızlı bağlantı sağlıyor. Ürünler, ergonomik ve geniş mandal yapısı sayesinde elektronik profesyonellerine güvenli çalışma ortamı, ev halkına ise güvenli bir yaşam alanı sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.