DOLAR 32,3398
EURO 35,1018
ALTIN 2241,608
BIST 8874,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Siltaş Panorama’da 2+1 dairelerin her metrekaresi fonksiyonel bir yaşam alanı sunuyor

    Siltaş Panorama’da 2+1 dairelerin her metrekaresi fonksiyonel bir yaşam alanı sunuyor
    23.11.2022
    A+
    A-

    İş dünyasındaki 40 yılı aşkın köklü geçmişi ışığında 2011 yılından bu yana kente değer katan yapılar inşa etmeye odaklanan Siltaş Yapı’nın yakın zamanda lansmanını gerçekleştirdiği Siltaş Panorama’da yer alan 2+1 daireler; salonundan mutfağına, yatak odasından banyosuna kadar özenle tasarlandı. Ev sahiplerine fonksiyonel bir yaşam alanı sunan projede açık ve kapalı mutfak seçenekleri ile 2+1 daireler; 70 m²’den 115 m²’ye kadar değişiyor. Projede 2+1 dairelerin yanı sıra 3+1, 3,5+1, 4+1 ve 5+1 daireler de bulunuyor.

     

    LifeX konseptiyle sadece bir ev değil komple bir yaşam alanı sunan Siltaş Yapı’nın yakın zamanda lansmanını gerçekleştirdiği Siltaş Panorama’da yer alan 2+1 daireler, her metrekaresiyle fonksiyonel ve ayrıcalıklı bir hayat vadediyor. Adını, önü hiç kapanmayacak panoramik deniz ve adalar manzarasından alan projede yer alan 2+1 daire seçenekleri 70 ila 115 metrekare arasında değişiyor.

     

    Adalar manzarası, maksimum gün ışığı

    Siltaş Panorama, panoramik adalar manzarasıyla yeşilin huzurunu bir arada sunuyor. Gün ışığından maksimum biçimde yararlanan projede 2+1 dairelerin yanı sıra 3+1, 3,5+1, 4+1 ve 5+1 dairelerde konfor için her detaya ve metrekareye ayrı önem veriliyor. 23 bin metrekarelik arazi alan üzerinde kurulu olan proje 7 ve 11 katlı 13 bloktan oluşuyor. 650 konut ve 23 ticari ünitenin yer aldığı projenin yüzde 65’i sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayrılmış durumda. Kara, deniz, hava yolu ve raylı sistem gibi pek çok farklı ulaşım alternatifinin kesişim noktasında yer alan Siltaş Panorama; metroya 4 dakika, Pendik sahiline 5 dakika, Pendik Marina’ya 9 dakika, yüksek hızlı trene ve İDO Pendik Terminali’ne 5 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika, Viaport’a 18 dakika, Adalar’a 25 dakika ve üçüncü köprü bağlantı yoluna 10 dakika mesafede konumlanıyor.

    Misafir süiti, toplantı odası, yürüyüş ve bisiklet parkuru mevcut

    Siltaş Panorama, kayıpsız alan felsefesiyle modern bir mimari, trafikten uzak, doğanın içinde huzurlu bir ortam ve eksiksiz bir sosyal yaşam deneyimi vadediyor. LifeX konseptiyle dikkat çeken projede; tüm misafirlerin beş yıldızlı otel konforunda ağırlanabileceği misafir süiti, geniş ekranda film ya da maç izleyebilecekleri cep sineması, klasik bir kafeterya yerine içeceklerini yudumlarken aynı zamanda kütüphaneden seçtikleri bir kitabı okuyabilecekleri bir kafe-kütüphane başta olmak üzere yaşama ekstra konfor katacak pek çok detay bulunuyor. Elektrikli araçlar için e-şarj istasyonu altyapısının bulunduğu projede; yüzme havuzu, toplantı odası, çocuk oyun odası, fitness salonu ve sauna da yer alıyor. Projede bulunan yürüyüş ve bisiklet parkuru, kamelya ve dinlenme alanları, spor ve oyun sahaları, süs havuzları, şelaleler ve koku bahçeleri de ev sahiplerinin hayatına konfor katmaya hazırlanıyor.

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.