DOLAR 32,5386
EURO 34,9575
ALTIN 2456,115
BIST 9879,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Şirketlerin verimliliğini artıran Flatofis Kağıthane’nin kapıları metroya açılıyor

    Şirketlerin verimliliğini artıran Flatofis Kağıthane’nin kapıları metroya açılıyor
    04.01.2023
    A+
    A-

    Gayrimenkul sektörünün lideri Sinpaş Holding’in geliştirdiği, Türkiye’nin ilk yataya kurulu A+ ofis projesi Flatofis Kağıthane, kapılarını metroya açıyor. Trafik stresinden kurtaran Flatofis Kağıthane, yatay mimarisi, gün boyu gün ışığı alan ofisleri, teknolojik alt yapısı, geniş açık otoparkları ve bahçe keyfi seçenekleriyle alışagelmiş ofis anlayışını bütünüyle değiştirmeye devam ediyor.

    Türkiye’nin ilk A+ yatay ofisi olarak geliştirilen Flatofis Kağıthane, iş dünyasını dikey ve dar dolayısıyla verimsiz olan plazalardan kurtararak, yatay konseptiyle ferahlık ve maksimum verimlilik sağlıyor.

    7/24 Ofis Flatofis!

    İstanbul trafiğinden kurtaran ofis arayanlar için öne çıkan Flatofis şimdi de kapılarını metroya açıyor. 7/24 çalışma fırsatı sunan projede bahçe keyfi, gün boyu güneş alan odalar, geniş açık otopark ve teknolojik alt yapısıyla taşınmaya hazır ofisler, Kağıthane metro durağının dibinde ulaşım kolaylığı sağlamasıyla da dikkat çekiyor. Komisyon alınmayan ofis ayrıcalığıyla öne çıkan ofisler KDV avantajıyla da karlı bir yatırım imkanı veriyor.

    Çalışanların verimliliğini artıran yatay ofisler

    Akıllı bina altyapısına sahip olan Flatofis konsepti, güvenlik, enerji yönetimi, havalandırma, iklimlendirme gibi özellikleri, açılabilir pencereler ve bol gün ışığıyla çalışanları mutlu ve motive eden modern ofis ortamları sunuyor. Flatofis Kağıthane, bu özgün yaklaşımı devam ettirerek, geniş aks aralıklarıyla, 4 metre kat yüksekliği ve maksimum güneş ışığından yararlan mimarisi ile ferah, aydınlık ve çalışanlara huzur veren bir ofis ortamı sağlıyor.

    Flatofis Kağıthane, 100 metrekareden 2000 metrekareye kadar bilişimden lojistiğe, gıdadan sağlığa her sektör için ayrıcalıklı bir çalışma ortamı vaat ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.