DOLAR 32,4994
EURO 34,5638
ALTIN 2498,328
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ideal Standard’dan İzmir’de beşinci satış noktası

    Ideal Standard’dan İzmir’de beşinci satış noktası
    25.01.2017
    A+
    A-

    200 yıllık köklü geçmişe sahip, lider banyo ürünleri markası Ideal Standard, satış noktalarına bir yenisini daha ekledi. Ideal Standard, İzmir’de açtığı 5. satış noktasıyla tasarım ve fonksiyonelliği ile ön plana çıkan ürün gamını tüketicilerin beğenisine sunuyor.
    İzmir’in Konak ilçesinde açılan ve 3.000 metrekarelik alanı ile Türkiye’nin en büyük konsept mağazalarından biri olan MCM mağazada seramik ürünlerden gömme rezervuarlara, armatürden duş sistemleri ve banyo mobilyalarına varıncaya kadar Ideal Standard markalı pek çok ürün sergileniyor.

    Jado’nun sıra dışı stant tasarımları dikkat çekiyor

    İzmir’de oldukça stratejik bir noktada bulunan 2 katlı MCM Showroom mağazası 4 satış, 1 satınalma personeli, 3 mimar ve 1 mağaza koordinatörü ile İzmirlilere hizmet veriyor. Girişte ziyaretçileri Ideal Standard’ın Jado markalı ürünlerinin karşıladığı mağazada, ilhamını doğadan alarak “think, feel and dream” felsefelerine dayanarak tasarlanmış Glance, IQ, Retro, Jes serileri sıra dışı stant tasarımıyla da göz dolduruyor.

    Mağazanın ikinci katında farklı tasarımıyla dikkat çeken Melange serisi, yalın çizgilerle tasarlanmış Strada armatürler, tasarım ve fonksiyonelliği dolayısıyla özellikle tercih edilen Tesi serisinin yanı sıra Gio, Tonic II, Ceraplan III ve Reflections da sergilenen diğer Ideal Standard armatür serileri. Showroom’un vitrifiye kısmında ise şık tasarımlı lavaboların yanı sıra klozet sifon teknolojisinde devrim yaratan Aquablade klozetler göze çarpıyor.

    Müşterilere özel ücretsiz mimari çizim imkanı sunuyor

    Alanında yetkin iç mimarlar tarafından tasarlanmış oldukça ferah ve şık detayları ile göze çarpan mağazada müşterilerin ürün seçimi yaparken aynı zamanda keyifli vakit geçirebilmeleri için düşünülmüş bir kafeterya bölümü de bulunuyor. MCM’yi İzmir’de farklı kılan bir diğer detay ise bünyesindeki mimarların müşterilere özel ücretsiz çizimler yapması. İzmir’in en gözde mağazalarından biri olan MCM Showroom çok sayıdaki Ideal Standard markalı ürün çeşidi ile ziyaretçilerini bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.