DOLAR 32,4537
EURO 34,8816
ALTIN 2429,63
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sonbahar modasında trendler belli oldu

    Sonbahar modasında trendler belli oldu
    16.08.2018
    A+
    A-

    2018-19 sonbahar/kış tesettür giyim modasında trendler belli oldu. Sonbahar kış muhafazakar giyimde toprak ve doğanın renkleri bolca görülecek. 2004 yılından bu yana muhafazakar giyimdeki modern çizgisi ve kaliteli ürünleriyle muhafazakâr tekstil sektörünün öncü markası olan Zühre’nin sonbahar koleksiyonunda toprak tonları ve klasik renklerde tasarlanan işlemeli ürünler ön plana çıkıyor.

    Havaların yavaş yavaş soğumaya başlayacağı sonbaharda baharlıklar gardıroplardaki yerini almaya başlarken, moda trendleri de belli olmaya başladı. Bu sezon tekstilden kozmetiğe pek çok alanda sonbaharın zarafetini ve doğallığı yansıtan pastel ve toprak tonlar tasarımlarda yerini alıyor.  Zühre, tesettür giyim tercih eden kadınları sonbahar sezonunda kurtaracak modellere imza atıyor. Zühre, 2018 sonbahar tesettür giyim koleksiyonları arasında pastel tonlarda düz kesim modeller ve klasik renkler tercih ediliyor.

     

    Sonbaharın hazel tonları

    Zühre, 2018-19 sonbahar/kış sezonunda tesettür giyimde hazırladığı hazel tonlarda modellerle kadınların beğenisini kazanacak. Koleksiyonda yer alan koyu tonlarda işlemeli desenlerin hâkim olacağı pul ve taş detaylarıyla parıltılı formlar moda severlere alternatifler sunuyor. Tesettür giyim modasında kadınların artık daha cesur tasarımları tercih edebileceğini gösteren Zühre, sonbahar/kış koleksiyonuyla gardıropları sonbahara hazırlıyor.

     

    Çok çeşitli çok trend ürünler

    Sonbahar modasında en çok tercih edilen pardösüler yerini ikili takım ve kaplara bırakıyor. Zühre hazırladığı sonbahar koleksiyonunda; ikili takım ve tuniklerin yanı sıra pardösü tercih eden kadınlara da pek çok alternatif sunuyor.  Koleksiyonlarında kombin tamamlayıcı parçaları unutmayan Zühre, taba ve lacivert tonlarında hazırladığı çanta modelleriyle kadınların sonbahar modasında tercihi oluyor.  Zühre sonbahar koleksiyonunda, standart modellerden vazgeçemeyen kadınlar için monokromatik stil ile tek renkten oluşan takımlar ve salaş formlar sunarak kadınların çekici ve popüler bir görünüm elde edecekleri ürünler sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.