DOLAR 32,3361
EURO 35,1607
ALTIN 2245,323
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tarihi Konut Kampanyası Nidapark Çengelköy’de başladı

    Tarihi Konut Kampanyası Nidapark Çengelköy’de başladı
    30.09.2022
    A+
    A-

     Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, orta ve üst gelir grubunun ev sahibi olması için Ekim ayında gerçekleştireceği kampanya kapsamında; düşük peşinat, düşük faiz ve vadeli satış üzerinde çalıştıklarını duyurdu. Gayrimenkul yatırım ve geliştirme sektörünün lider markalarından Tahincioğlu da söz konusu tarihi kampanya doğrultusunda, Nidapark Çengelköy projesinden ev sahibi olmak isteyenler için yeni kampanya ve avantajlı ödeme seçenekleri sunuyor. Yüzde 10 taksitli peşinat verilerek ev sahibi olunabilen kampanya kapsamında, 36 ay 0,99 vade farkıyla ödemeler 2023 yılında başlıyor.

    Geçtiğimiz günlerde Emlak Konut öncülüğünde gerçekleştirilen, sektörün önde gelen derneklerinin de katılım sağladığı toplantıda orta ve üst gelir grubu için hayata geçirilecek kampanya hakkında konuşuldu. Ekim ayında açıklanacak kampanya kapsamında sıfır konutta düşük peşinat, düşük faiz ve vadeli satış üzerinden çalışıldığı duyuruldu. Hayata geçirdiği yenilikçi projeler ile gayrimenkul sektörünün gelişimine yön veren, konut, ofis ve AVM gibi birçok prestijli projede imzası bulunan, 65 yılı aşan tecrübesiyle sektörün lider marka konumunu her daim koruyan Tahincioğlu Gayrimenkul de konutta yapılan kampanya doğrultusunda satışı devam eden Nidapark Çengelköy projesinde cazip ödeme planlarıyla ev sahibi olmak isteyenlere yepyeni fırsat sunuyor. Çengelköy’ün asırlık tarihine saygılı, az katlı ve yatay mimari ile bölgenin dokusuna uygun inşa edilen Nidapark Çengelköy projesinde Ekim sonuna kadar geçerli yeni bir kampanyaya imza atan Tahincioğlu, söz konusu kampanya çerçevesinde yüzde 10 taksitli peşinat ile konut satışı yapıyor. Ödemelerin 2023 de başlanacağı kampanya kapsamında kalan tutar 36 ay 0,99 vade farkı ile eşit taksitlere bölünüyor.

    Taksitler 2023 yılında başlıyor

    Kampanya detayları hakkında bilgi veren Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu; “Son günlerde sektörümüzde konuşulan konut kampanyalarını heyecanla takip ediyoruz. Bizde Tahincioğlu olarak geliştirdiğimiz ödeme planları ile sektördeki tarihi kampanyalara destek sağlıyor, konuta erişimi kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Nidapark Çengelköy projemizde ev sahibi olmak isteyenlerin vereceği yüzde 30 peşinatı kendi içinde üçe bölüyor ve yüzde 10 taksitli peşinat ile başlamalarını sağlıyoruz. Toplam tutarın yüzde 10 ve yüzde 15’lik kısmı için iki ara ödeme alıyoruz. Kalan yüzde 45’lik kısmı ise 36 ay yüzde 0.99 vade farkı ile firma bünyemizde eşit taksite bölüyoruz. Taksitlerin ödemesine ise 2023 yılında başlanıyor.” diye konuştu.

    Az katlı ve yatay mimari ile bölgenin dokusuna uygun olarak tasarlandı

    Nidapark Çengelköy projesinde satışlar da tüm hızıyla devam ediyor. Lüks ve konforlu bir yaşamın yanında pandemi koşullarına da uygun olarak tasarlanan Nidapark Çengelköy’de daireler maksimum verimliliğe, geniş salon pencerelerine, balkon veya teraslara, yüksek tavan ve ferah cephelere sahip. Site yönetiminin Tahincioğlu Hizmet ve Yönetim A.Ş güvencesi ve kalitesi ile yürütüleceği proje içerisinde aynı zamanda tarihi bir eser olan Çaprazlı Köşkü de bulunuyor. Büyük ölçüde hasar görmüş olan eser, Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından restore edilerek hayata kazandırılacak.

    Nidapark Çengelköy asırlık anıt ağaçların arasında yükseliyor

    1840’lardan günümüze kadar gelen Nidapark Çengelköy arazisi çok değerli anıt ağaçlarını da bünyesinde barındırıyor. Doğal yaşama saygı duyularak tüm ağaçların korunduğu ve Çengelköy’ün geçmişinden miras kalan 300 yılı aşan Kızılçam ağacı projenin merkezine alınarak inşa ediliyor.

    Farklı tipte ev seçenekleri Nidapark Çengelköy’de

    12 blok 207 konuttan oluşan Nidapark Çengelköy’de, büyüklükleri 135-450 metrekare arasında değişen 6 farklı tipte konut seçeneği bulunuyor. Her katta az sayıda dairenin yer aldığı geniş oda, salon ve ebeveyn odaları bulunan projede 3+1 daireler 161-205 metrekare, 3,5+1 daireler 198-215 metrekare, 4+1 daireler 216-291 metrekare, 4,5+1 daireler 215-403 metrekare ve 5,5+1 daireler 450 metrekare olarak tasarlandı. Tüm dairelerinde balkon veya teras bulunan projede 10 bin metrekare yeşil alan yer alıyor. Sosyal donatıları arasında açık ve kapalı havuz, buhar banyosu, sauna, cafe, çocuk oyun alanı, yürüyüş parkurları bulunan Nidapark Çengelköy’de aynı zamanda kamunun kullanımına da açık bir park alanın olması planlanıyor.

    Tarihin içinde, şehrin merkezinde lokasyonuyla Nidapark Çengelköy

    İstanbul’un her noktasına kolay ulaşılabilen bir lokasyonda yer alan Nidapark Çengelköy konumuyla hızlı ve konforlu bir ulaşım sağlıyor. Çengelköy meydana 5, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 35, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne ise 15, Fatih Sultan Mehmet köprüsüne ise 13 dakika mesafede yer alıyor. İstanbul’un en özel semtinde yer alan proje ev sahiplerine hem tarihin içinde hem de şehrin kalbinde bir yaşam alanı sunuyor.

    İstanbul ve İstanbul dışında yeni projeler yolda

    Satışı devam eden ve yeni planlanan projeler hakkında bilgi veren Tahincioğlu; “Şu anda satışı devam eden projelerimiz arasında Nidapark Göcek ve Nidapark İstinye projelerimiz yer alıyor. Bodrum Gündoğan ve Ataşehir projelerimiz için de ön satışlarımıza başladık. Gündemimizde yeni projelerimizde yer alıyor. İstanbul’da Beykoz projemizin geliştirme sürecine devam ediyoruz. İstanbul dışında ise Ankara’da ayrıcalıklı yeni konut projesi hayata geçirmeyi planlıyoruz. Değişen ihtiyaçlar ve talepler doğrultusunda dört mevsim yaşanabilecek, geniş kullanım alanı olan, doğa ile iç içe projelerimizi Tahincioğlu ayrıcalığı ile farklı lokasyonlara taşıyacağız.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.