DOLAR 32,3635
EURO 34,7968
ALTIN 2433,756
BIST 10082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tchibo ile çocuklar sonbahara hazır

    Tchibo ile çocuklar sonbahara hazır
    22.10.2019
    A+
    A-

    Mevsim sonbahar da olsa çocuklar dışarıda olmanın keyfini çıkarmaya devam ediyor. Tchibo’nun yeni “Sonbaharın Tarz Çocukları Koleksiyonu”nda küçük maceraperestler için yağmurlu ve olumsuz hava koşullarına karşı dayanıklı, konforlu ve eğlenceli ürünler yer alıyor.

     

    Sonbaharda değişen hava koşulları ve yağmur, çocukların dışarıda arkadaşlarıyla eğlenceli ve keyifli vakit geçirmesine engel değil… Tchibo’nun yeni “Sonbaharın Tarz Çocukları Koleksiyonu”, çocukların dışarıda konforlu vakit geçirmeleri için ihtiyaç duydukları rengarenk ve sıcacık ürünlerden oluşuyor. Olumsuz hava koşullarına dayanıklı mont, kazak, pantolon ve botların yanı sıra renkli aksesuarlar ve Gruffelo oyun fikirleriyle de çocukların eğlencesi eksik olmuyor. Ayrıca koleksiyonda, organik pamuklu kıyafetlerin yanı sıra termal, ecorepel® malzemeden üretilmiş doğa dostu ürünler de bulunuyor.

     

    Sıcacık, yumuşacık ve organik kıyafetler…

    Kız ve erkek çocuklar için birçok farklı ürüne yer verilen koleksiyondaki termal kapitone montlar rüzgar geçirmiyor, su tutmuyor ve optimum ısı izolasyonu sağlıyor. Mavi ve bordo olmak üzere iki farklı renkte ve desende olan Ceket ve Salopet Kar Takımı ise rüzgarı ve suyu dışarda bırakan, hava alan yapısıyla çocukları sıcacık tutuyor. Koleksiyondaki Termal Botlar ise su geçirmiyor ve kaydırmıyor. Cırt cırtlı olmasının yanı sıra reflektörleriyle de çocukların ayağından çıkarmayacağı eğlenceli bir kullanım sunuyor. Koleksiyondaki organik pamuklu iç giyim ürünleri, pijama takımları, çoraplar, içlik ve taytlar ise sağlıklı, doğa dostu ve bir o kadar da rahat. Pijamalarda kullanılan reflektör detayı ise çocukların uyku öncesi saatlerine eğlence katıyor.

     

    Biraz macera biraz eğlence…

    Tchibo’nun “Sonbaharın Tarz Çocukları Koleksiyonu”nda macera ve eğlence de unutulmuyor. Koleksiyonda yer alan Dinamolu El Feneri, Kompakt Çocuk Dürbünü ve Çocuk Telsizi çocukları dışarıda arkadaşlarıyla yeni maceralara ve oyunlar keşfetmeye davet ediyor.  LED Işıklı Bağcıklarla çocukların ayakkabı ve botları da ışıl ışıl… 7 cool rengin yanı sıra 3 farklı ışık ve yanıp sönme seçeneği ile çocuklar dışarı çıkmak için can atacak. Gruffelo oyun fikirleri de çocukların eğlence dünyasını renklendirmeye hazır… Gruffelo Silgi Seti tüm sevilen karakterleri bir sette topluyor. Cep Uçurtması ve Fener Yapma Seti ise çocukların hem yaratıcılıklarını hem de fiziksel aktivitelere katılımını destekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.