DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tekstil sektörünün profesyonelleri Kahire’de bir araya geldi

    Tekstil sektörünün profesyonelleri Kahire’de bir araya geldi
    05.03.2019
    A+
    A-

    01-03 Mart 2019 tarihleri arasında düzenlenen 64. Uluslararası Kahire Moda ve Tekstil Fuarı, hazır giyim sektörünün temsilcilerini bir araya getirdi. Muhafazakar giyim sektörünün öncü markalarından Zühre, 2019 ilkbahar yaz koleksiyonuyla yoğun ilgi gördü

    1. Uluslararası Kahire Moda ve Tekstil Fuarı, bu yıl moda sektörünün tüm oyuncularını aynı platformda buluşturdu. 01-03 Mart 2019 tarihleri arasında gerçekleşen fuarda Zühre, 2019 ilkbahar yaz koleksiyonunda yer alan birbirinden özgün tasarımlarını ziyaretçilerine sergiledi.

    Zühre’nin Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Yazıcıoğlu, geçtiğimiz yıl sektörde Türkiye’nin liderliğini güçlendiren çalışmalara imza attıklarını ve Kahire’de gerçekleşen moda ve tekstil fuarına katılarak 2019 hedefleri için pazar payını artıracak bağlantılar kurduklarını belirtti.

    “Orta Doğu’nun en köklü fuarlarından olma özelliğini koruyor”

    Kurulduğu günden bu yana muhafazakar giyim sektöründe büyüyerek faaliyetlerine devam ettiklerini ifade eden Zühre Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Yazıcıoğlu, “Zühre adını muhafazakar giyim endüstrisindeki özgün çizgimizle ve global arenadaki konumumuzla güçlendirmeyi hedefledik. Kahire, Orta Doğu pazarına ihracatımız açısından giderek büyüyen ve önemi her geçen gün artan bir fuara sahip. İhracat ağımızı genişletmemizde 64’üncükez düzenlenen Uluslararası Kahire Moda ve Tekstil Fuarı, bizim için çok etkili bir platform oldu. Fuarda pek çok ülkeden gelen uluslararası alıcı ile temas etme imkanı yakaladık. Halihazırda 4 kıtada 24 ülkede 150 farklı satış noktası ile hizmet veriyoruz. Yeni koleksiyon ve kreasyonlar üzerine yoğunlaşıp, dünyadaki pazar payımızı ve şube sayımızı artırarak büyümemizi sürdürüyoruz’’ dedi.

    Profesyonellerin iş bağlantılarının kurulması ve mevcut ticari ilişkilerinin güçlendirilmesi için ideal bir zemin yaratan 64. Uluslararası Kahire Moda ve Tekstil Fuarı’na 67’den fazla ülkeden 30 bin ziyaretçi katıldı. Fuar, ağırlıklı olarak Asya, Avrupa ve Afrika ülkeleri tarafından ziyaret edildi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.