DOLAR 32,3707
EURO 35,0492
ALTIN 2325,66
BIST 9097,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tolga Ülkealan: Sunset İncek Başkent’e yakışacak

    Tolga Ülkealan: Sunset İncek Başkent’e yakışacak
    16.04.2018
    A+
    A-

    Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, Ülkealan Yapı A.Ş’nin faaliyet alanlarını anlattı.

    “Esas faaliyet alanımız inşaat” açıklamasında bulunan Tolga Ülkealan “1997 yılında inşaat mühendisliği bölümünden mezun oldum. 2000 yılından bu yana profesyonel anlamda bu sektörde faaliyet gösteriyorum. Ankara’da hayata geçireceğimiz konut projeleri ile fark yaratmayı amaçlıyoruz” dedi.

    Çankaya’nın nabzını tuttuk

    12 yıl boyunca Çankaya bölgesinde 100’e yakın bina yaptıklarının vurgusunu yapan Tolga Ülkealan “2011-2016 yılları arasında Teknik Yapı Holding’de İcra Kurulu Üyesi olarak görev aldım ve şimdi de Ülkealan Yapı olarak konut ve ticaret merkezlerinin yanı sıra sosyal yaşam alanlarının olduğu yapılar inşa etmeye devam ediyoruz. İncek’te Başkentlilerin ilgisine sunacağımız Sunset projemiz ile adımızdan söz ettireceğiz. Doğa ile iç içe yaşanabilir alanların ferahlığını Başkentlilere hissettireceğiz” diye konuştu.

    Sunset İncek Başkent’e yakışacak

    İncek’te inşaatı bağlayan Sunset İncek projesinin Başkent’e yenilik getireceğinin vurgusunu yapan Ülkealan Yapı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan “ İnşaatı başlayan projemiz ile lokasyon olarak da fark yaratıyoruz. Öyle bir lokasyonda yer alıyoruz ki tüm manzaraya hâkimiz. İncek Bulvarı’ndan yukarıya doğru döndüğümüzde yeni gelişen ve gelişmeye de devam edecek olan bir lokasyon üzerinde yer alıyoruz. Şehre olan yakınlığı ve İncek semtinin en revaçta olan bölgesinde yükselen İncek Sunset sunduğu yaşam alanları ile de fark yaratıyor. 2+1, 3+1+1,5+1+1 ve 6+1+1 seçenekleri ile farklı yaşam seçeneklerini aralayan projemiz, bütün dairelerin beklentilerine cevap verebilecek şekilde tasarlanacak olan yeşil alanlar, çocuk parkı, fitness center, kapalı yüzme havuzu ve her ihtiyaca cevap verebilecek sosyal alanlar ile de fark yaratacak” ifadelerini kullandı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.