DOLAR 32,3814
EURO 35,029
ALTIN 2326,167
BIST 9142,4
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tolga Ülkealan: Yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz

    Tolga Ülkealan: Yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz
    02.07.2018
    A+
    A-

    Yaz sezonu konut sektörüne dair açıklamalarda bulunan Ülkelan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan “Yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

    Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından yapılan açıklamaya göre, Türkiye genelinde konut satışları 2018 Mayıs ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %2,7 oranında artarak 119 bin 655 oldu. Konut satışlarında, İstanbul 20.061 konut satışı ve %16,8 ile en yüksek paya sahip oldu. Satış sayılarına göre İstanbul’u, 11.919 konut satışı ve %10 pay ile Ankara izledi. Yaşanan gelişmeleri sevindirici bulduklarını açıklayan Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan “İş yapmakta olduğumuz sektör, her zaman yaz aylarına doğru daralır. Ancak istatistiklere baktığımızda konut sektörüne yapılan teşviklerin piyasada bir hareketlilik yaşattığını görüyoruz. Sektörümüzde bu tip iniş ve çıkışlar her zaman olmaktadır ve önemli olan firmaların bu tip etkilere ne kadar hazırlıklı olduğudur. 18 yılı aşkın bir süredir bu sektörde iş yapan bir firma olarak iş programımıza göre yatırımımıza devam etmekteyiz” ifadelerini kullandı.

    Kullanılabilir mutfaklar

    Ankara’nın oksijeni en bol ve gözde yerleşim yeri İncek’te yer alan Sunset İncek, 2+1, 3+1+1, 5+1+1 ve 6+1+1 daire seçenekleri sunuyor.+1 konsepti ile satışa sunulan proje; 2020 yılı son çeyreğinde teslim edilmeye hazırlanıyor.Sunset İncek,24m2 ile 48m2arasında değişen büyüklüklerde sunulan ada mutfaklar ile mimari olarak da birçok rakibinden ayrışmaktadır. Projenin sunmuş olduğu yaşam alanlarına dair detaylar da paylaşan Ülkealan “6.000mpeyzaj alanına sahip projenin üst peyzaj alanında araç trafiği yoktur. Bu sayede yeşil ile iç içe insanların güvenlikli şekilde site içerisinde dolaşması sağlanmış ve yeşil’i bol, her anının tadını çıkartacağınız, çocuklarınıza ait çocuk oyun alanları, yapay gölet, yürüyüş yolları ile ıhlamur ve kiraz ağaçlarının gölgesinde vakit geçirmekten mutluluk duyacağınız peyzaj alanları oluşturulmuştur.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.