DOLAR 32,3418
EURO 35,1009
ALTIN 2310,366
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Trendyol ‘Sihirli Günler’ ile heyecan verici bir alışveriş haftası yaşatmaya hazırlanıyor

    Trendyol ‘Sihirli Günler’ ile heyecan verici bir alışveriş haftası yaşatmaya hazırlanıyor
    20.11.2017
    A+
    A-

    Modayı ulaşılabilir kılan Trendyol, “Sihirli Günler” kapsamında 22-26 Kasım tarihleri arasında seçkin butikleri ve en uygun fiyatları ile alışveriş haftasına öncülük ediyor.

    Trendyol moda severler için Black Friday konseptini moda alışveriş haftasına uyarlayarak sezonda öne çıkan tasarımları sunuyor. Geniş bir marka yelpazesi ile öne çıkan alışveriş haftası, lüks markalar ile alışveriş tutkunlarına keyifli bir alışveriş deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor. Trendyol, “Sihirli Günler” kapsamında en uygun fiyatlarla sunduğu sezonun trend parçalarını alışveriş haftasında bir araya getiriyor.

    Trendyol, teknoloji devlerinin yaptığı Black Friday konseptine yeni bir soluk getirerek konsepti modaya uyarlıyor. Globaldeki dev markaların Black Friday’de uyguladıkları teknoloji ürünleri indirimleri Trendyol ile modada ivme kazanıyor.

    Trendyol, Black Friday konsepti ile dünyaca ünlü lüks marka severlere çok özel fırsatlar sunarak, alışveriş haftasında markaları bir tıkla ayağınıza getiriyor. Alışveriş butiklerinde kıyafetlerin yanı sıra vazgeçilmez aksesuarların da yer aldığı ayakkabı, ev tekstil, saat, kozmetik ve kişisel bakım ürünleri butikleri de bulunuyor.

    En çok tercih edilen markaların yer aldığı “Sihirli Günler” butiklerinde; Adidas, Accessorize, İpekyol&Twist, Elle, Nine West, Derimod, Yargıcı ve Max Factor gibi modaya yön veren markalar bulunuyor.

    Trendyol modanın nabzını, özel indirimler ve ürün seçimlerinde sunulan farklı fırsatlar ile tutuyor. Yeni sezon ürünlerinde %90’a varan indirimler, sepette %50 indirim ve farklı birçok seçenekle kullanıcılara farklı bir alışveriş deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.