DOLAR 32,3707
EURO 35,0492
ALTIN 2325,66
BIST 9097,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyasına Sur Yapı’dan 16 projeyle tam destek

    “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyasına Sur Yapı’dan 16 projeyle tam destek
    31.08.2018
    A+
    A-

    “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyasına Türkiye’nin özel sektördeki en büyük gayrimenkul portföyüne sahip firması Sur Yapı da katıldı…

    Çevre ve Şehircilik Bakanlığı liderliğinde Emlak Konut, KONUTDER, GYODER ve İNDER’in başlattığı “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyasına Sur Yapı, 16 projesiyle tam destek veriyor. Kampanya kapsamında bankasız, 120 ay vade ve yüzde 0.98 vade oranıyla, liste fiyatı üzerinden yüzde 10 indirim ve yüzde 10 peşinatla ev sahibi olunabilecek. Sur Yapı projelerinde ayrıca yüzde 10 kampanya indirimine ek yüzde 20 tamamı peşin indirimi yapılacak. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, “Vatandaşlarımıza ikinci kez tarihi bir fırsat sunuyoruz. Konuta erişilebilirliği artırmak istiyoruz” dedi.

    Türkiye’nin özel sektördeki en büyük gayrimenkul portföyüne sahip firması Sur Yapı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı himayesinde Emlak Konut, KONUTDER, GYODER ve İNDER’in desteğiyle başlatılan “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyasına üç şehir, 13 ilçedeki 16 projesiyle destek veriyor. Sur Yapı’nın bölgesine değer katan konut, ofis ve dükkan projeleri kampanya dahilinde satışa sunuluyor.

    Bankasız ödeme imkanı

    Kampanya kapsamında Sur Yapı bünyesindeki 16 projede liste fiyatı üzerinden yüzde 10 indirim uygulanacak. Yapılan indirim sonrasında yüzde 10 peşinat alınacak. Sözleşme imzalandıktan 1 yıl sonra yüzde 15, ikinci yılda da yine yüzde 15 ara ödeme yapılacak. Kalan tutar ise 0.98 vade farkı ile firma bünyesinde 120 ay taksit imkanıyla satışa sunulacak.

    Sur Yapı 16 Projede 1000 bağımsız bölüm ile kampanyaya katıldı

    Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, kampanyanın 28 Ağustos ile 31 Ekim arasında süreceğini ve Sur Yapı bünyesindeki 1000 adet konut, ofis ve dükkan ile sınırlı olacağını söyledi. Daha önce benzer bir kampanya yaptıklarını ve konut satışlarını yüzde 22 oranında yükselttiklerini belirten Elmas, “Bu tür kampanyalar sayesinde daha geniş kesimlere konut alma imkanı sunmuş oluyoruz. Özellikle gençler, yeni evlenenler ya da ilk evini almak isteyenler için böyle zamanlar tarihi fırsat dönemleri oluyor” dedi.

    Maliyetler yansıtılmıyor, kârlar neredeyse sıfıra indi

    Elmas şöyle devam etti; “Özellikle bu kampanyaya maliyetler fiyatlara yansımadan yapılan son fırsat olarak bakmalıyız. Ayrıca konut faizlerinin yüzde 2’lerin üstüne çıktığı bir dönemde tüm finansman yükünü firma kendi üstlenmiş oluyor. Biz de Türkiye’nin en büyük gayrimenkul portföyüne sahip firması Sur Yapı olarak bu kampanyaya tam destek veriyoruz. Yüzde 10 indirim, 120 aya varan vade ve yüzde 0.98 lik oranla vatandaşlarımızı konut sahibi yapmak istiyoruz. Bankadan kredi kullanmayacaklar. Böyle bir dönemde hükümetimizin desteği ve gayrimenkul firmalarının gayretiyle yüzde 0.98, büyük bir fırsat. Konuta erişilebilirliği artırmak ve çok daha geniş kitleleri ev sahibi yapmak için kampanyaya katılan firmalar kârlarını neredeyse sıfıra indirdi. Vatandaşlarımıza bu fırsatı iyi değerlendirmelerini tavsiye ediyoruz. Konut alanlar hep kazançlı çıkmıştır. Bu kampanyadan alanlar ise bir kaç kat kazançlı çıkacak” şeklinde konuştu.

    Kampanya kapsamındaki projeler şöyle:

    • İstanbul Avrupa yakasında yer alan Semt Bahçekent, Bahçeyaka Ispartakule, Topkapı Evleri, Tempo City, Mirage Cadde Dükkânları, Axis İstanbul Ofis.
    • İstanbul Anadolu yakasında yer alan Sancaktepe Lavender, YeşilMavi Maltepe, Muhit Sancaktepe, Excellence Koşuyolu, Şehir Konakları, Gölbahçe Evleri, İlkbahar, Exen İstanbul.
    • Bursa’da yer alan Marka Rezidans…
    • Antalya’da yer alan Sur Yapı Antalya

    *Antalya projesinde 60 ay 0.98 vade uygulanmaktadır.

    Sur Yapı’dan bitmiş konutta büyük fırsat…

    Sur Yapı’nın Eyüp’teki Axis İstanbul ofisleri, Güneşli’deki Mirage Cadde dükkanları, Ümraniye’deki Exen İstanbul rezidansları ve Bursa Nilüfer’deki Marka Rezidans projeleri hemen teslim olarak kampanyada yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.