DOLAR 32,3967
EURO 34,7997
ALTIN 2400,682
BIST 10208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Türkiye’nin ilk mobil ödeme şirketi: Payguru

    Türkiye’nin ilk mobil ödeme şirketi: Payguru
    23.06.2017
    A+
    A-

    Deneyimli teknik ekibi, sunduğu esnek çözümler ve üstün kaliteli hizmetiyle e-ticaret sektöründe hizmet veren şirketlerin öncelikli tercihi Radore Veri Merkezi, Payguru’nun 2015 Haziran ayından bu yana 15 kat büyüyen iş hacmine yönelik geliştirdiği esnek çözümlerle dikkat çekiyor

    Sahip olduğu son teknolojiyle hızlı çözümler üreten Türkiye’nin en hızlı büyüyen operatör bağımsız veri merkezi Radore; kaliteli hizmetiyle e-ticaret sektörü tarafından özellikle tercih ediliyor.

    Türkiye’nin alternatif ödeme hizmetleri sağlayan markası Payguru da 2010 yılından beri Radore sayesinde müşterilerine en hizmeti sunmaya devam ediyor.

    Müşterilerine alternatif çözümler üretecek iş ortaklarıyla çalışmanın son derece önemli bir konu olduğunu vurgulayan Payguru Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı M. Işık Uman, “Operatörlerle birlikte mobil ödeme hizmeti veriyoruz. 2015 Haziran ayındaki işlem hacmimiz bugün 15 kat büyüdü, işlem çeşitliliğimizde de aynı büyüme söz konusu. Özellikle BBDK gibi denetim tecrübesi olan bir kurumla beraber geliştirdiğimiz çözümlerde Radore’nin bize gösterdiği esneklik çok önemli bir rol oynuyor. Biz beş yıl sonra da burada olacağız. Radore’nin o gün vermek istediğimiz hizmetleri ve o günkü regülasyonun gerektirdiği farklı kriterleri de karşılayacağına inanıyoruz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.