DOLAR 32,5797
EURO 34,677
ALTIN 2525,596
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Uludağ Meyvelim’den yüzde 100 meyve suyu

    Uludağ Meyvelim’den yüzde 100 meyve suyu
    09.10.2017
    A+
    A-

    Uludağ İçecek’in meyvelerin tadını doyasıya yaşamak isteyenler için koruyucu, katkı maddesi ve şeker ilavesi içermeyen %100 meyve suyu çeşitleri tüketicilerle buluştu. Yeni Uludağ Meyvelim %100 Karışık Meyve Suyu ve Uludağ Meyvelim %100 Elma Suyu meyvelerin tadını doyasıya yaşamak isteyenler için raflarda yerini aldı.

    Türkiye’nin en sevilen lezzetlerini geniş ürün gamında bir araya getiren Uludağ İçecek, ferahlamak için farklı lezzetlerin peşinde koşanlara sunduğu Uludağ Meyvelim ailesini yeni Uludağ Meyvelim %100 serisinin iki lezzetiyle zenginleştiriyor. Uludağ Meyvelim ailesinin yepyeni üyesi Uludağ Meyvelim %100 özellikle çocukların vazgeçilmez içeceği olmaya aday.

    Uludağ İçecek, elma, muz, portakal, armut ve ananası bir araya getiren Uludağ Meyvelim %100 Karışık Meyve Suyu ve Uludağ Meyvelim %100 Elma Suyu ile, meyvelerin tadını doyasıya yaşamak isteyenler için lezzetli bir alternatif sunuyor. 250 ml’lik pet şişede sunulan Uludağ Meyvelim %100 Karışık Meyve Suyu ve Uludağ Meyvelim %100 Elma Suyu; katkı maddesi, koruyucu, renklendirici ve şeker ilavesi içermiyor, her yaştan tüketici tarafından güvenle tüketilebiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.