DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Under Armour’un Dwayne Johnson’dan ilham alarak oluşturduğu Project Rock Koleksiyonu artık Boyner’de

    Under Armour’un Dwayne Johnson’dan ilham alarak oluşturduğu Project Rock Koleksiyonu artık Boyner’de
    25.09.2019
    A+
    A-

    Marka eşitliliği ve ürün zenginliği ile spor giyim kategorisinde en popüler destinasyon olan Boyner, Under Armour’un heyecanla beklenen “Project Rock” koleksiyonunu sporseverlerle buluşturuyor. Ünlü oyuncu Dwayne Johnson’ın sporcu ve enerjik hayat tarzından ilham alarak oluşturulan kapsül koleksiyonda, performansa yönelik spor ürünleri ve günlük kullanıma uygun konforlu ürünler yer alıyor.

    Sporu bir hayat tarzı haline getirenler ve spor giyim modasını yakından takip edenler, sevdikleri markalara ait tüm ürünleri Boyner mağazalarında tek çatı altında bulabiliyor. Boyner’in zengin marka ailesinin bir parçası olan Under Armour, ileri teknoloji kullanılarak üretilen ürünleri ve tasarımlarıyla en çok ilgi gören markalar arasında yer alıyor.

    Under Armour’un, “The Rock” (kaya) lakaplı dünyaca ünlü oyuncu Dwayne Johnson’dan ilham alarak tasarladığı ve büyük ilgi gören “Project Rock” kapsül koleksiyonu, yeni sezonda yenilenen yüzüyle sporseverlerle buluşuyor. Dayanıklılığı ve özel tasarımlarıyla öne çıkan koleksiyonda, erkek ve kadın ürünlerinin yanı sıra bu sezon çocuklara özel tasarımlar da yer alıyor. Tüm dünyada en fazla ilgi gören ve en hızlı tükenen kapsül koleksiyonlar arasında yer alan koleksiyon Under Armour mağazalarıyla birlikte Boyner mağazaları ve boyner.com.tr’de de satışa sunuluyor.

    “Project Rock” koleksiyonunda; atlet, şort, bra, tayt gibi performansa yönelik parçaların yanı sıra sweatshirt, t-shirt, sweatpant, çanta gibi günlük kullanıma uygun konforlu ürünler de bulunuyor. Koleksiyonun training ayakkabısı ise limitleri zorlamaya destek olan özel tasarımıyla dikkat çekiyor.

    Boyner, spor yapanları ve spor giyinenleri Under Armour’un etkileyici parçalarla dolu “Project Rock” koleksiyonuyla tanışmaya davet ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.