DOLAR 32,3833
EURO 34,7566
ALTIN 2407,367
BIST 10108,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Y3K, Türkiye’nin en büyük güvenlik fuarı İSAF 2017’de iş ortakları ile buluştu

    Y3K, Türkiye’nin en büyük güvenlik fuarı İSAF 2017’de iş ortakları ile buluştu
    21.09.2017
    A+
    A-

    Y3K Güvenlik Teknolojileri, 14-17 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilen İSAF Fuarı’nda iş ortakları ile buluştu. Tedarik ve dağıtım alanında verdiği hizmetler ile sektörün liderelektronik güvenlik sistemleri distribütörü olan Y3K, geçiş kontrol, video izleme ve biyometrik sistemlerde öne çıkan teknolojilerini ziyaretçileri ile paylaştı.

    Güvenlik sektörünün ülkemizdeki en önemli etkinliklerinden biri olan İSAF, bu yıl Güvenlik Sistemleri Hizmetleri Ekipmanları, Bilgi ve Ağ Güvenliği, Akıllı Binalar ve Bina Otomasyonu, İş Sağlığı ve İş Güvenliği, Yangın, Acil Durum ve Arama Kurtarma alt fuarları ile birlikte gerçekleştirildi. 10 yılı aşkın tecrübesi, video izleme, geçiş kontrol, manyetik kilit, alarm, yangın algılama, kablolu ve kablosuz ağ çözümleri, aydınlatma, depolama ve veri aktarım gibi farklı elektronik güvenlik sistemlerinden oluşan zengin ürün gamı ile 30’dan fazla uluslararası markanın distribütörü olarak hizmet veren Y3K, binlerce sektör profesyonelinin ziyaret ettiği ISAF 2017 ‘deki standı ve sunduğu teknolojilerle dikkatleri üzerine çekti.

    Sektörün en iyi ürünleri sergilendi

    İSAF 2017’deki standında ziyaretçileri ile en yeni güvenlik teknolojileri çözümleri ile ilgili bilgiler paylaşan Y3K, her ölçekteki projeye çözüm sağlayan Pixus Black, Pixus Excel serileri, dünyanın en yüksek çözünürlüklü kamerasına ve dünyanın en küçük dome kamerası ile Avgilon, yine Avigilon’un arama motoru gibi çalışabilen Appearance Search yazılımı, mobil cihazlarla entegre çalışabilen HID okuyucular, ekonomik ve güvenli CMITech iris okuyucular ve sahte parmak izini ayırt edebilen Virdi parmak izi okuyucularını ziyaretçilere anlattı.

    Kamera ve okuyucularla birlikte çalışan ve ziyaretçi giriş çıkışlarını anlık olarak raporlayabilen Passware yazılımı da büyük ilgiyle karşılandı. İki yüzünde de LCD panel bulunan ve aynı anda farklı iki içerik görüntülenebilen DF-55 bilgi ekranı dikkat çekti.

    B2B sitesiyle daha hızlı dönüş

    Verdiği eğitimlerle de iş ortaklarını destekleyen bir yapı kuran Y3K, yeni devreye aldığı B2B portalını da İSAF 2017 ziyaretçilerine tanıttı. Y3K, bu yeni portal sayesinde müşterilerinin talepleri daha da hızlı yanıtlanabilecek.

    Çözüm odaklı yaklaşım

    Ürünlerinin yanı sıra sektörel yaklaşımı, hizmet anlayışı ve müşteri ilişkileri konusunda ziyaretçilerine gelişmeleri aktaran Y3K, genişleyen satış ekibiyle birlikte ulaşılabilirliğini artırdığını, satış ve mühendislik ekiplerinin nasıl her projeyi titizlikle ele alıp en doğru çözümü önerdiğini örneklerle paylaştı.

    Sektör büyümesine katkı sağlıyor

    Y3K Satış Direktörü Hakan Yağcı, sektörün ve pazarın doğru yönde gelişmesini desteklemek için sektör çalışanlarına ve sektöre fayda sunma noktasındaki önceliklerine değinerek sektörle birlikte büyüme prensibine dikkat çekti ve “En önemli misyonumuz, iş ortaklarımızın uzmanlık alanlarını geliştirmek, sürdürülebilir büyüme hedeflerine destek olabilmektir” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.