DOLAR 32,2797
EURO 34,8301
ALTIN 2435,442
BIST 10268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yeni çalışma düzeninde Homeoffice çalışanlara konfor alanı şart

    Yeni çalışma düzeninde Homeoffice çalışanlara konfor alanı şart
    06.08.2020
    A+
    A-

    Yeni normal süreçte homeoffice çalışma düzeni ile devam edenlere, konfor alanı sağlayacak öneriler ATİA’dan.

    Çalışma odaları, geçmişten gelen bir mekan tasarımı öğesi olarak evlerde yıllar geçtikçe artan kişisel ihtiyaçlara cevap verecek yeterli alan olmaması nedeniyle standart odalara yerini kaptırmıştı. Ancak günümüzde evde çalışma düzenine geçilmesi ile birlikte çalışma odalarının önemi tekrar hatırlandı.

    Kişiye özel yaşam alanları tasarlayan ATİA homeoffice çalışanları için çalışma odalarının önemini anlattı. Tasarladıkları ve uygulama yaptıkları alanlarda çalışma odalarının öneminin tekrar hatırlandığını belirten ATİA kurucusu Haluk İder, “ Homeoffice dizaynları konusunda hızlı çözümler bulmamız ve kullanıcılarımız ile buluşturmamız gerektiğini düşünüyoruz. Çok hızlı bir süreçten geçiyoruz. Homeoffice ile çalışma düzenini devam ettiren firmaların artışı ile evde çalışanların konforlu çözüm ortakları aradığını geçtiğimiz süreçte gözlemleme imkanımız oldu. Çalışma odalarını yeni dünya düzenine göre tasarlarken kullanıcıların ihtiyaç duyabilecekleri tüm ergonomiyi düşünerek tasarımlarımızı şekillendiriyoruz” dedi. Önümüzdeki süreçte çalışma düzenlerinde yaşanabilecek tüm güncellemelere ayak uyduracak seviyede çalışmalar gerçekleştirdiklerinin altını çizen Haluk İder, “Bu süreç çalışma hayatının belli düzeyde uzaktan yönetilmesi gerektiği anda yapılabileceğini herkese gösterdi. Çalışma odalarına olan ihtiyacın önemi özellikle uzaktan yapılan toplantılar ile gün yüzüne çıktı. Evlerde mevcut kullanımlarda ilk etapta çalışma odası olarak tasarlansa da giyinme odası ya da çamaşır odalarına çevrilen çalışma odalarına talepler artmaya devam ediyor. Kullanıcıların isteklerini dinlerken çalıştıkları sektörden mesai kavramlarına kadar tüm detayları inceleyerek tasarımları oluşturmaya çalışıyoruz. Gününün büyük bir kısmını çalışma odasında geçirenler için konforlu yaşam alanları sağlamak motivasyonlarını arttırmak için en önemli önceliğimiz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.