DOLAR 32,2543
EURO 34,6862
ALTIN 2393,995
BIST 10247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yeni yıl, yeni Sen: Puma ile enerjinin zirvesinde

    28.01.2020
    A+
    A-

    PUMA, yepyeni antrenman ayakkabısı Zone XT’yi sınırları zorlamayı seven kadınların beğenisine sunuyor. Dayanıklılık gerektiren yüksek tempolu koşu ve egzersizlere özel olarak dizayn edilmiş Zone XT, performansı zirveye çıkarıyor.

    Kadınların gücüne önem veren ve her fırsatta teşvik eden global spor markası PUMA, tasarladığı yeni Zone XT antrenman ayakkabısı ile zorlu antrenmanları seven kadınların performansını üst düzeye çıkarıyor. PUMA’nın, kalp atışı ve metabolizma hızının arttığı, en verimli şekilde yağ yakımına başlanan enerjinin zirvesinden ilham alarak tasarladığı Zone XT, limitleri zorlamayı seven kadınlar için hareket özgürlüğü, hız, çeviklik ve rahatlığı bir arada sunuyor.

    Zone XT, hafifliği, ayağı mükemmel şekilde kavrayan ve destekleyen yapısıyla başta HIIT antrenmanları olmak üzere tüm zorlu egzersizlerde üst düzey dayanıklılığıyla öne çıkıyor. Hybrid Foam ile birleşen Ignite Foam ve NRGY teknolojileri ile antrenman esnasında devamlı konfor ve enerji sağlayan Zone XT, kalp atışı hızından ilham alan tasarımının yanında siyah-beyaz, pembe-beyaz, siyah-pembe-gümüş ve beyaz-siyah-sarı renk kombinasyonlarıyla da dikkat çekiyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.