DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ariel, Migros ve TOG’un çocuklara özel “Kıyafet Bağış Kampanyası” başladı

    Ariel, Migros ve TOG’un çocuklara özel “Kıyafet Bağış Kampanyası” başladı
    24.10.2018
    A+
    A-

    Ariel, Migros ve TOG’un Çocuklara Özel “Kıyafet Bağış Kampanyası” Başladı Migros, Ariel ve Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) iş birliği ile hayata geçirilen ve bu zamana kadar 225 binin üzerinde çocuğun yüzünü güldüren “Kıyafet Bağış Kampanyası”nın yedincisi başladı. Bu yıl 11 Ekim – 30 Kasım tarihleri arasında düzenlenen kampanya kapsamında, 56 ildeki toplam 1.157 Migros, Kipa ve Macro Center mağazasına getirilen kıyafetler, Ariel ile yıkanıp temizlendikten sonra Toplum Gönüllüsü gençlerin desteği ile 20 farklı ilde çocuklara ulaştırılacak.

    Toplumsal dayanışma ve paylaşım geleneğini sürdürerek çocukların yüzünü güldürmek amacıyla 2012 yılında Ariel, Migros, ve Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) iş birliğinde başlatılan “Kıyafet Bağış Kampanyası” yedinci kez düzenleniyor. Bu yıl 11 Ekim – 30 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan kampanya ile ülke çapında ihtiyaç sahibi binlerce çocuğa tertemiz kıyafetlerin ulaştırılması hedefleniyor.

    Kampanya kapsamında, 56 ildeki toplam 1.157 Migros, Kipa ve Macro Center mağazasına yerleştirilen “Ariel Kıyafet Bağışı Makinesi”ne bırakılan kıyafetler Ariel tarafından yıkanıp temizleniyor. Ardından bu kıyafetler Toplum Gönüllüsü gençlerin desteğiyle ihtiyaç sahibi binlerce çocuğa ulaştırılıyor.

    2017’de rekor kırıldı!

    “Kıyafet Bağış Kampanyası” ile bugüne kadar 225 binin üzerinde çocuk, tertemiz kıyafetlere kavuştu. Her geçen yıl daha çok kişinin ilgi gösterdiği kampanyada 2017 yılında rekor kırıldı ve tam 100 bin kıyafet bağışlandı. Migros, Ariel ve TOG kampanyayı önümüzdeki yıllarda da devam ettirmeyi hedefliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.