DOLAR 32,5691
EURO 34,8662
ALTIN 2435,269
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Aygaz sipariş kanallarına Aygaz Chatbot’u ekledi

    Aygaz sipariş kanallarına Aygaz Chatbot’u ekledi
    20.04.2019
    A+
    A-

    Teknolojiyi yakından takip eden ve müşterilerinin hayatlarını kolaylaştırmak için kullanan LPG sektörünün lider markası Aygaz, Aygaz Chatbot’u hayata geçirdi. Şirket içerisinde bir inovasyon projesi olarak geliştirilen Aygaz Chatbot uygulamasıyla müşteriler artık tüp siparişlerini Facebook üzerinden mesaj yoluyla verebiliyor.

    LPG sektörünün lider markası Aygaz, tüketicileri için sektörde ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyor. Dijital dünyadaki gelişmeleri tüketicilerin hayatlarını kolaylaştırmak için yakından takip eden Aygaz, şirket içerisinde yürüttüğü kurum içi girişimcilik çalışmaları kapsamında Facebook üzerinden mesajlaşma yoluyla tüp sipariş imkânı sağlayan Aygaz Chatbot uygulamasını hayata geçirdi.

    Aygaz, sektörde bir ilk olan uygulama ile sipariş kanallarına bir yenisini daha ekledi.Aygaz Chatbot ile sipariş vermek isteyen müşteriler sadece mesaj atarak ihtiyaç duydukları ürünlere kısa sürede ulaşabiliyor.

    Chatbot uygulaması ile sipariş vermek isteyen müşterilerin Aygaz’a https://www. facebook. com/aygaztupgaz/ adresinden chatbotu kullanarak iletişime geçmeleri yeterli oluyor. Aygaz Facebook sayfasında ayrıca yemek tariflerinden güvenlik bilgilerine kadar birçok içerik takipçilerini bekliyor.

    Chatbot Nedir?

    Yapay zeka tabanlı teknolojilerle sözlü veya yazılı yöntemlerle iletişim kuran programlar Chatbot olarak adlandırılıyor. Sohbet servisleriyle entegre olarak çalışan chatbot uygulamalarında soru-cevap yolu ile karşıdaki yazılım ile diyalog kuruluyor. Mobil uygulamalar, sosyal medya kanalları, dokunmatik ekranlı kioksklar ve çağrı merkezleri chatbot kullanım alanlarından bazıları.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.