DOLAR 32,5581
EURO 34,9762
ALTIN 2418,431
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Biscolata Mood Hindistan Cevizli ile anı lezzetlendir

    Biscolata Mood Hindistan Cevizli ile anı lezzetlendir
    05.03.2019
    A+
    A-

    Keyifli atıştırmalık Biscolata Mood, yepyeni Hindistan cevizli çeşidi ile tüketicilere farklı bir lezzet deneyimi yaşatıyor. Tropikal lezzetlerin başında gelen Hindistan cevizi ile gerçek beyaz çikolatanın mükemmel uyumu Biscolata Mood’un incecik çıtırının içinde buluşuyor.

    Eğlenceli atıştırmalık Biscolata Mood ailesinin yeni üyesi Biscolata Mood Hindistan cevizli, damakları çok özel bir lezzetle tanıştırıyor. Gerçek beyaz çikolata, Hindistan cevizi aromasıyla Biscolata Mood’un ağızda dağılan incecik çıtırı içinde bir araya geliyor. Farklı tatlar arayanlara keyifli bir lezzet alternatifi olan Biscolata Mood Hindistan cevizli, tüketicilere egzotik bir lezzet şöleni yaşatıyor.

    Biscolata Mood Hindistan cevizli, muhteşem lezzetiyle yaşanılan her ana eğlence katarken üzerindeki gülümseten mesajlarla da tüketicilerin Mood’unu yükseltiyor. Sütlü ve bitter çikolatalı çeşitleriyle hayattan keyif almak isteyenlerin vazgeçilmez atıştırmalığı Biscolata Mood’un yeni tadı Hindistan cevizli, 125 gramlık paketlerle raflardaki yerini aldı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.