DOLAR 32,3333
EURO 35,1352
ALTIN 2309,04
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Boyner’den ‘Pembe Top Sahada’ projesine destek

    Boyner’den ‘Pembe Top Sahada’ projesine destek
    15.10.2018
    A+
    A-

    Meme kanserinde erken tanının önemine dikkat çekmek amacıyla Anadolu Sağlık Merkezi ve Anadolu Efes Spor Kulübü iş birliğiyle gerçekleştirilen “Pembe Top Sahada” projesi, beş yaşında. Geçtiğimiz yıllarda Beren Saat, Bergüzar Korel, Sinem Kobal ve Elçin Sangu’nun gönüllü destekleriyle gerçekleştirilen proje bu yıl da ünlü bir ismin desteğiyle hayat bulacak. 17 Ekim’de Anadolu Efes ve Zalgiris Kaunas arasında oynanacak Turkish Airlines EuroLeague karşılaşmasının hava atışı yine Pembe Top ile yapılacak. Proje, bu yıl perakende sektörünün lider markalarından Boyner’in de katkılarıyla daha fazla kadına ulaşacak.

    Meme kanseri tüm dünyada kadınlarda görülen kanserlerin üçte birini oluşturuyor. Her yıl 1,3 milyon kadına tanısı konan meme kanseri her sekiz kadından birinde görülüyor. Kanserden ölümlerin yüzde 14’ünden sorumlu olan meme kanserinde erken tanı ise hayat kurtarıyor. Anadolu Sağlık Merkezi’nin Anadolu Efes Spor Kulübü iş birliğiyle gerçekleştirdiği Pembe Top Sahada, projesi beşinci yılında yeniden “erken tanı hayat kurtarır” diyecek.

    Boyner’den projeye büyük destek

    Proje bu yıl perakende sektörünün lider markası Boyner’in desteği ile daha fazla kadına ulaşacak. Mağazalarının ve www. boyner. com. tr‘nin kapılarını Pembe Top Sahada projesine açan Boyner, Ekim ayı boyunca meme kanserinde erken tanı farkındalığı için iletişim yapacak.

    İstanbul’daki mağazalarında bulunan soyunma kabinlerinde erken tanı mesajlarını posterler aracılığıyla kadınlara ulaştıracak olan Boyner, online alışverişlerde de farkındalık mesajlarını yayacak. Ayrıca Anadolu Sağlık Merkezi uzmanları, Boyner çalışanlarına farkındalık eğitimi de verecek.

    Pembe Top 17 Ekim’de tekrar sahada olacak 

    Anadolu Efes Spor Kulübü’nün 17 Ekim 2018 Çarşamba günü, saat 20.00’de Zalgiris Kaunas ile oynayacağı sezonun ilk EuroLeague maçının hava atışını dört yıldır olduğu gibi, yine ünlü bir isim Pembe Top ile yapacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.