DOLAR 32,519
EURO 34,8827
ALTIN 2440,07
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bu kulüpte düşler deneyime dönüşüyor

    Bu kulüpte düşler deneyime dönüşüyor
    16.08.2018
    A+
    A-

    Çocukların keyifli vakit geçirmelerinin yanı sıra eğitici içeriklerle buluşmaları da çok önemli. Onların sadece tüketen değil aynı zamanda üreten, sorgulayan bireyler olarak yetişmesini amaçlayan Düşyeri, “Eğlenceli Eğitim” ilkesiyle hayata geçirdiği Düşyeri Çocuk Deneyim Kulübü’nde çocuklara birbirinden eğlenceli ve eğitici düş deneyimleri sunuyor

    Düşyeri’nin anne-baba-çocuk ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik oluşturduğu Düşyeri Çocuk Deneyim Kulübü, çocukların hem fiziksel hem de bilişsel olarak gelişmesini sağlayan farklı deneyimler sunuyor. Düşyeri Deneyim Kulübü’nde ebeveynler hem çocuklarını yakından gözlemleyebiliyor hem de onların eğlenerek öğrendiklerine tanık oluyorlar. Dayanışma, farklılıklara saygı, evrensel değerler ve pedagojik arka plana sahip içerikleri çocuklarla buluşturan Düşyeri, Deneyim Kulübü ile çocukların düş dünyalarını unutulmaz birer deneyime dönüştürüyor.

    Aileler çocuklarının düşlerine ortak oluyor

    Anne-baba-çocuklar üzerine tasarlanan Düşyeri Çocuk Deneyim Kulübü, çocukların iyi vakit geçirmelerini sağlarken, ebeveynleri de çocukların katıldığı aktivitelere dahil ediyor. Çocuklarının dünyasına giren ebeveynler onlarla etkileşime geçiyor ve kurdukları düşe ortak oluyorlar. Çocuklar ise ebeveynleriyle daha fazla zaman geçirerek, aile olmanın değerini ve önemini daha güçlü kavrıyor.

    Deneyimliyor, öğreniyor ve keşfediyorlar

    STEM+A deneyimleri (bilim, teknoloji, mühendislik, matematik ve sanat) başlığındaki her branş için hazırlanan aktiviteler; saat başı, sanat ile harmanlanan eğlenceli ve eğitici deneyimlere dönüşüyor. Böylelikle çocuklar bilimin o eşsiz dünyasını yeniden deneyimliyor, öğreniyor ve keşfediyor.

    Kimi mühendis kimi matematikçi oluyor

    Düşyeri Deneyim Kulübü çocuklara bilimin kapılarını da aralıyor. Mühendislik deneyiminde çocuklar, farklı branşlarda mühendislik bilgileri edinebiliyor. Matematik deneyimlerinde ise matematiği sevmeyen tüm çocuklar, sanat ve yaratıcılığın matematikle nasıl bir araya gelebileceğini keşfediyor.

    Her hafta farklı bir tiyatro oyunu

    Düşyeri Sahne’de her hafta sonu yaz ayı boyunca çocuklar için Çizmeli Kedi’den Tatlı Rüyalar’a, Küçük Prens’ten Koş Koş Hazine Peşinde ve Karlar Kraliçesi’ne kadar birbirinden özel tiyatro oyunları sergileniyor. Tiyatro oyunlarını büyük bir heyecanla izleyen çocuklar, arkadaşları ve aileleriyle birlikte unutulmaz bir sanat deneyimi yaşıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.